Antalya

Tilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde piknik alanındaki bir aracına penceresinden girip börek kabının kapağını çalan tilki ile onu kovalayan genç sürücünün görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Tilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde piknik alanındaki bir aracına penceresinden girip börek kabının kapağını çalan tilki ile onu kovalayan genç sürücünün görüntüleri sosyal medyada viral oldu. “Oğlum kapağı bırak, börek vereyim” diyen sürücü, kaçmayı bırakıp yanına gittiği tilkiden 4 börek dilimi karşılığında kapağı geri alabildi.

Seleukeia Antik Kenti sınırlarındaki ormanlık alana arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için gelen 22 yaşındaki Alperen Uslu, araçtan malzemeleri indirip kapısını ve penceresini açık bıraktı. Bu sırada bir tilkinin aracın yanına yanaştığını gören Uslu, cep telefonuyla kayda girdi. Pencereden araca giren tilki, içerisinde börek bulunan kabın kapağını alıp kaçmaya başladı.

“Oğlum kapağı bırak, börek vereyim”

Peşine takıldığı tilkiye, “Oğlum kapağı bırak, börek vereyim” diye seslenen Uslu, bir süre kovalamacanın ardından pes etti. Bir süre sonra ise tilkinin geri döndüğünü gören Uslu, kaptaki börekleri tilkiye vermeye başladı. 4 dilim börek karşılığında kapağı tekrar alabilen Uslu ile tilkinin o anları gülümsetti.

“4 tane börek yedi, barıştık”

Yaşadığı o anları anlatan Uslu, “Arabanın camından içeri atladı, içeride de börek vardı. Büyük ihtimalle kokusuna geldi. Kapağı alıp kaçmaya başladı bu sefer, ben de arkasından koştum. Daha sonra geri geldi, 4 tane börek yedi ve barıştık. Güzel bir anı oldu bizim için” dedi.

Tilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladıTilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladıTilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladıTilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladıTilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladıTilki ile genç sürücünün kovalaması sosyal medyayı salladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Erzurum'da Tilki Yavrusu Karayolunda Kraker Partisi!
Bölgesel

Erzurum'da Tilki Yavrusu Karayolunda Kraker Partisi!

Erzurum'un İspir ilçesinde seyahat eden bir vatandaş, yol kenarında gördüğü tilki yavrusunu kraker ve sucukla besledi. Sevimli tilkinin karnını doyurduktan sonra karlı arazide dolaştığı görüntüler sosyal medyada ilgi topladı.

Çukura Düşen Tilkinin Yardımına Koştular!
Yaşam

Çukura Düşen Tilkinin Yardımına Koştular!

Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Ambar köyünde düştüğü çukurda mahsur kalan tilki, jandarma ve milli parklar ekipleri tarafından kurtarılarak doğaya tekrar bırakıldı.

 Aç Tilki Köye İndi, Muhtar Tarafından Beslendi!
Yaşam

Aç Tilki Köye İndi, Muhtar Tarafından Beslendi!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde aç kalan tilki, yiyecek aramak için köye indi. Tilkiyi gören muhtar ve yeğeni, hayvanı elleriyle besledi.

Aç tilkiyi elleriyle besledi
Yaşam

Aç tilkiyi elleriyle besledi

Ardahan'ın Damal ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi'nde evlerinin bahçesine gelen tilkiyi vatandaşlar elleriyle besledi.

Kahramanmaraş’ta tilki kameralarda
Yaşam

Kahramanmaraş’ta tilki kameralarda

Kahramanmaraş’ta tilki kameralara yansıdı.

Site bahçesinde yemek aradı  kameralara yakalandı
Yaşam

Site bahçesinde yemek aradı kameralara yakalandı

Bursa’da ormanlık alandan şehir merkezine yemek aramak için inen tilki bir sitenin bahçesinde görüntülendi.