Balıkesir'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ve Balıkesir Otomobil Sporları Derneği ile birlikte sürücülere bilgilendirme uygulaması yapıldı. Uygulamada sürücülere emniyet kemeri, aşırı hız ve yorgun araç kullanılmaması uyarısı yapıldı.
Balıkesir'de sürücülere yönelik olarak yapılan müşterek sürücü bilgilendirme faaliyetleri dahilinde 2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında " Yol Kullanıcılarına Yönelik" Karayolu Trafik Haftası Kapsamında akşam saat 21 ila 22 saatleri arasında Balıkesir il merkezi İstasyon Meydanında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Balıkesir Otomobil Sporları Derneğiyle (BOSDER) birlikte 220 Araç, Sürücü ve Yolcularına; Emniyet kemeri kullanımı, Yorgun araç kullanmaması ve Aşırı hız yapılmaması konusunda bilgilendirilme çalışması yapıldı. Uygulama da ekipler Genel Trafik Kuralı konuları hakkında bilgilendirici broşür dağıtımı ile çocuklara yönelik trafik kurallarını öğretici hediye dağıtımı yapıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)