Tünektepe Turizm Tesisleri İhaleye Çıkıyor!

Antalya Tünektepe'deki otel ve lokanta 2035 yılına kadar kiralanacak. Tünektepe turizm tesis alanı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor.

Tünektepe Turizm Tesisleri İhaleye Çıkıyor!

TÜNEKTEPE KİRALIK...

Antalya Tünektepe'deki otel ve lokanta 2035 yılına kadar kiralanacak

Tünektepe turizm tesis alanı Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tünektepe ihalesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı devam meclisinin 17. Maddesi içinde görüşülerek kabul edildi.

TÜNEKTEPE TURİZM TESİS ALANI İHALEYE ÇIKIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı devam meclisinin 17. Maddesi çerçevesinde Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi, Tünektepe Mevkiinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesine kiraya verilen ve kesin izin taahhüt senedi imzalanan ormanlık alanlar üzerinde Tünektepe turizm tesis alanın onaylı projesinde öngörülen yapı ve tesisler ile alan düzenlemesinin yapılarak,

5393 sayılı Belediye Kanunu gereğince 21.04.2035 tarihine kadar sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesis edilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince ihalesinin gerçekleştirilebilmesi için Antalya Büyükşehir Belediye encümenine yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Rapor, AK Parti grubunun “çekimser”, diğer grupların “evet” oylarıyla, oy çokluğuyla kabul edildi.

İHALEDE 60 YATAKLI OTEL YER ALIYOR

Tünektepe turizm tesis alanı içinde birinci sınıf 30 oda ve 60 yataklı otel ve 240 kişilik lokanta projesi yer alıyor. Proje içinde yer alan tesislerin yenilenmesine bağlı olarak Büyükşehir Belediye Encümeni alanı ihaleye çıkaracak.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.

Antalya Teleferik 24 Kasım'da Öğretmenlere Ücretsiz
Bölgesel

Antalya Teleferik 24 Kasım'da Öğretmenlere Ücretsiz

Teleferik 24 Kasım’da Öğretmenlere Ücretsiz.

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

 Veysi Kubba, “Dünya standartlarında hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz”
Bölgesel

Veysi Kubba, “Dünya standartlarında hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz”

Sağlık turizmi çalışmalarını hızlandıran Medical Point Hastaneler Grubu, bugüne kadar yaklaşık 100 bin hastayı iyileştirdi. Veysi Kubba, “Dünya standartlarında hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kocaeli’nin  Başiskele Termal Tesis projesinin bitmesine sayılı günler
Bölgesel

Kocaeli’nin Başiskele Termal Tesis projesinin bitmesine sayılı günler

Kocaeli’nin sağlık turizmine önemli katkı sağlayacak ve bölgenin turistik çekiciliğini artıracak olan Başiskele Termal Tesis projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Adrasan'da turizm can çekişmede! Çöpler, tuvaletler, otopark ve plaj sorunları çözümü bekliyor
Bölgesel

Adrasan'da turizm can çekişmede! Çöpler, tuvaletler, otopark ve plaj sorunları çözümü bekliyor

Adrasan Gelişim Derneği (ADGE), Kumluca Belediyesine, beldedeki turizmin sorunlarını ve çözümlerini içeren bir rapor sundu.