Antalya / Kepez

Türkiye yüzyılı yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Türkiye'nin yeni yüzyılı yepyeni umutların, yepyeni hayallerin, yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak." dedi.

Türkiye yüzyılı yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Türkiye'nin yeni yüzyılı yepyeni umutların, yepyeni hayallerin, yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak." dedi.

Dışişleri Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla Türkiye Yüzyılının konuşulduğu buluşma 100. Yıl Park Düğün Salonu'nda yapıldı. AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Antalya Milletvekili adayları, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Türkiye yüzyılı heyecanının yaşandığı buluşmada konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Hemşehrilerimizle yarınlara dair umutlarımızı ve heyecanlarımızı paylaşıyoruz." dedi. Başkan Tütüncü, bugün gönül bağıyla bir arada oturdukları masanın gönülden, yürekten birbirine bağlı, beraber yaşama iradesini en büyük onur bilen insanların bir araya geldiği masa olduğunu söyledi.

SANDIKTA KALPLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ

"Bu masa gönül dostlarının bir araya geldiği masa..." diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, "Bu masa kürdüyle türküyle, türkmeniyle zazasıyla birbirini seven gönül dostlarının bir araya geldiği Türkiye'nin geleceğini konuştuğu, Türkiye yüzyılını konuştuğu harika, muhteşem bir masa.... Ay yıldızlı al bayrağın altında ezan-ı Muhammedilerle geçmişteki birliğinden, beraberliğinden, kardeşliğinden, tarihteki o muazzam medeniyetinden aldığı güçle geleceğe yürüme idaresinde olanların masası... Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bayrağını daha yükseklere taşımak isteyenlerin, ay yıldızımızı daha da parlatmak isteyenlerin bir araya geldiği masa... 2019'da el birliğiyle, gönül birliğiyle Kepez'de birlik ve beraberlik adına Kepez'de muhteşem bir meşale yaktıysak ve o meşaleyi de o seçimle zafere taşıdıysak, şimdide aynısını yapacağız. Tarih tekerrür edecek ve 14 Mayıs akşamı hep birlikte kalplerimizi birleştirdiğimiz oy sandıklarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakının zaferini hep birlikte, hep beraber ilan edeceğiz. " diye konuştu.

BİZ HEPİMİZ AYNI DAĞIN YELİYİZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bugüne kadar Antalya'nın her zaman yanı başında olduğuna değinen Başkan Tütüncü, "Her vesileyle, her çalışmamızda dünyanın hangi noktasında olursa olsun bir telefon kadar yakınımızda oldu. Ne zaman başımız sıkışsa, ne zaman projelerimizi hayata geçirirken, hangi engelle karşılaştıysak sayın bakanımız dünyanın neresinde olursa olsun bir telefon kadar yakınımızda durdu. Bu zaferle beraber sayın bakanımızın takım kaptanlığında, il başkanlığımızın önderliğinde yepyeni ufuklara doğru yürüyeceğiz. Türkiye'nin yeni yüzyılı yepyeni umutların, yepyeni hayallerin, yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak. Bunu getirecek olanda bizim bu salondaki kardeşliğimiz. Kepez'in bütün mahallelerindeki, Antalya'nın bütün ilçelerindeki kardeşliğin bir numunesidir bu salon... 14 Mayıs zaferimizle birlikte bu güzellikleri daha da yükseğe çıkaracağız. Ve hepimiz bu ülkenin sahipleri olmaktan duyduğumuz memnuniyetin katsayısını her geçen gün artıracağız. İşte! Cumhuriyet'in gelecek hedeflerinin temelinde insanımızın huzur ve mutluluğu vardır. Biz hepimiz aynı dağın yeliyiz, aynı bağın gülüyüz. Birlik ve beraberlik içinde gönüller bir dualar bir diyeceğiz ve 15 Mayıs sabahına bambaşka bir güzellikle uyanacağız. Biz bu işi ilk turda bitireceğiz ve Cumhur İttifakını bambaşka seviyeye taşıyacağız. "dedi.

Türkiye yüzyılı yepyeni hedeflerin yüzyılı olacakTürkiye yüzyılı yepyeni hedeflerin yüzyılı olacakTürkiye yüzyılı yepyeni hedeflerin yüzyılı olacak

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Spor

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Kepez’de 39 mahallede doğalgaz konforuyla buluştu
Yerel Yönetim

Kepez’de 39 mahallede doğalgaz konforuyla buluştu

Doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerdeki yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışmalara destek olmak amacıyla silindir operatör koltuğuna oturarak, ekiplerin yola döktüğü asfaltı ezdi.

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır
Spor

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır

Kepez Belediyesinin Varsak bölgesine kazandırdığı güreş sahasının çimleri yeşerdi. Devamı haberimizde...

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane
Yaşam

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Akdeniz bölgesinin en büyüğü olan Antalya Kütüphanesi’ni şehirle ve öğrencilerle buluşturan Kepez Belediyesi, Cumhuriyetin ikinci asrında ise Necmettin Erbakan Kütüphanesi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor. Devamı haberimizde...

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Yerel Yönetim

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi’ne ait Osmanlı Parkı içinde bulunan Osmanlı Kıraathanesinin işletmesi işbirliği protokolü ile 5 yıllığına Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne devredildi. Devamı haberimizde....

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”
Yaşam

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”

Üniversite öğrencileriyle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yol yapmak, kaldırım yapmak bütün belediyecilerin bildiği bir iştir. Devamı haberimizde...