Ümraniye Belediyesi’nin 2004’ten bu yana düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda eğitimler başladı. Başkan İsmet Yıldırım da Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki ilk futbol antrenmanına katılarak, çocukların heyecanına ortak oldu.
Ümraniye Belediyesi’nin her yıl düzenlediği, çocukların yaz boyunca hem eğitim görüp hem de eğlendiği Yaz Spor Okulu kapılarını açtı. Bu yıl 7 branşta eğitim verecek olan okulda, faaliyetler iki ay sürecek. Salı, çarşamba ve perşembe günleri gerçekleşecek olan spor eğitimleri; Dudullu İHL Spor Salonu, Bilge Soyak İlkokulu Spor Salonu ve Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde yapılacak. 7 ila 14 yaş arasındaki öğrencilerin eğitim göreceği Yaz Spor Okulu’nda; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, çocuk zumba, masa tenisi ve tekvando dersleri verilecek. Bu yıl 517 öğrencinin kabul edildiği okulda dersler sabah ve öğlen olmak üzere iki grupta yapılacak. Öğrencilere servis hizmetinin de verildiği Yaz Spor Okulu, 17 Eylül’de sona erecek.
Başkan İsmet Yıldırım da, Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ilk gününde çocukları yalnız bırakmadı. Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki futbol antrenmanına katılan Başkan Yıldırım, çocuklarla maç yaptı. Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, genç sporcularla yakından ilgilendi.
“Spor, kişisel ve fiziksel gelişimde büyük bir öneme sahip”
Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniyeli yavrularımızın merakla beklediği Yaz Spor Okulu’muz nihayet başladı. Her yıl birçok branşta eğitim verilen spor okulumuz çocuklarımızın yaz tatilini verimli geçirmesini sağlıyor. Spor, kişisel ve fiziksel gelişimde büyük bir öneme sahip. Ümraniye Belediyesi olarak bu konuda çok hassas bir kurumuz. Bu alanda önemli yatırımlarımız var. Öğrencilerimiz en iyi tesislerde, en iyi ekipmanlarla uzman hocalarımız eşliğinde güzel bir yaz geçirecekler. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum” dedi. İHA

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)