Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, kentteki idari ve güvenlik konularını değerlendirmek üzere aynı gün iki önemli toplantıya başkanlık etti. İlk olarak İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıda kamu güvenliği, trafik düzeni, asayiş olayları ve alınacak önleyici tedbirler masaya yatırıldı.
Vali Bilgihan’ın başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, il genelinde huzurun ve güven ortamının sürdürülebilmesi için kurumlar arası iş birliğinin artırılması gerektiği vurgulandı. İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı yetkilileri, güncel güvenlik verilerini paylaşarak alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.
Aynı gün yapılan ikinci toplantı ise Kaymakamlar Toplantısı oldu. Burdur’un ilçelerindeki kamu hizmetlerinin etkinliği, yerel yönetimlerle iş birliği ve vatandaş memnuniyetini artıracak projeler gündeme geldi.
Vali Bilgihan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Valimiz Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında; İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı gerçekleştirildi” denildi.
Açıklamada, toplantıların amacı olarak kamu hizmetlerinde koordinasyonu güçlendirmek, güvenliği artırmak ve idari süreçleri iyileştirmek olduğu belirtildi.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)