Burdur / Gölhisar

Vali Hasan Şıldak, Gölhisar 2. Etap TOKİ Kuraları Çekiliş Törenine Katıldı

Gölhisar İlçesi Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gölhisar Belediyesi'nin birlikte düzenlediği törene başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Genel …

Vali Hasan Şıldak, Gölhisar 2. Etap TOKİ Kuraları Çekiliş Törenine Katıldı

Gölhisar İlçesi Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gölhisar Belediyesi’nin birlikte düzenlediği törene başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, 2. Etap TOKİ Konutları hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Vali Şıldak, Milletvekili Özçelik, Milletvekili Uğur, Belediye Başkanı Canural ve TOKİ Yetkilisi Arzu Baştürk konuşma yaptı. Konuşmaların sonunda din görevlisi tarafından dua yapıldı. Törenin devamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Gölhisar İlçesi, Yusufça Beldesi ve Ulucami Mahallesi’nde inşa edilen 309 konutun hak sahipleri tarafından yer kuraları çekildi. İlk kurayı Vali Hasan Şıldak çekerek hak sahibi vatandaşın sevincine ortak oldu.

Vali Hasan Şıldak kura töreninde yaptığı konuşmada; “Ülkemizde son 16 yılda her alanda, toplumumuza sirayet eden çok önemli hizmetleri görüyoruz, yaşıyoruz, hep birlikte idrak ediyoruz. Belki de bunlarda en önemlilerinden biri insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran onlara modern ortamlarda ikamet etme fırsatı veren, aynı zamanda şehirlerimizde şehir hüviyetine kavuşturan TOKİ projeleridir. TOKİ sadece dört kelimeden ibaret bir konut kavramı içinde de anlaşılmaması lazım. Şuanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bu önemli kurum TOKİ Başkanlığı şehirlerimizi, ilçelerimizi adeta yeniden kurdu. Öyle kavramlar kazandırdı ki bize TOKİ mahallisi, TOKİ konutları diyoruz, artık şehrin belli bir tarifi edilen bölgesi haline geldi. İlimizde de bu yöndeki pek çok hizmet neticelendi. İşte içinde bulunduğumuz Gölhisar İlçemizde 1. etaptaki konutlar tamamlanmış, değerli vatandaşlarımız burada oturuyorlar. 2. etap 309 konutta Yusufça ve Ulucami Mahallemizi kapsıyor. Bugün ise kura çekilişini yapacağız, çektikleri kuraların hak sahiplerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Kısa süre içinde ilçemize giren doğalgazımızın da hayırlı olmasını diliyorum. Bütün bunlar devletimizin başı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin talimatları doğrultusunda yürüyen hizmet kervanının vatandaşlarımıza uzanan çok güzel tezahürleri. Bu manada İlçemizdeki güzide hizmetinde yine zatı devletleri başta olmak üzere bütün hükümet mensuplarımıza, bakanlarımıza, TOKİ idaremize ve İlçemizin her alanda destekçisi olmuş olan önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beye, değerli milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve burada hizmet veren kaymakamlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu yatırımlar ilimizde son derece tempolu ve uyumlu bir çalışmayla hep beraber biz diyerek ve el ele vererek hızlı bir şekilde hoşgörü ortamı içinde karşılıklı güven ortamı içinde vatandaşlarımıza sürekli elimizi uzatmak üzere daha da devam edecek. Bu hizmetlerinde en iyi şekilde anlaşıldığını ve değerli Burdurlu vatandaşlarımızdan bize dönen iletişim kanalları üzerinden de görmek bizi memnun ediyor. Bunları güçlü Türkiyemiz için daha büyük hedeflere yürüyen ülkemiz için bir moral kaynağı olduğunu unutmayalım.

Son bir şeyin altını çizmek istiyorum. Ülkemiz öyle bir devlet ki, öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bir taraftan terörle mücadele ediyoruz, en şiddetli şekilde, sınırlarımızın ötesinde kaynayan bir kazan var ama biz bütün bunların üstesinden geldiğimiz gibi, yatırımlar devam ediyor, bunun yanındoa uzak diyarlara da el uzatıyoruz. Bu duygularla hizmetlerimizi el birliği yapmaya devam edeceğiz. Devletimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir. Hepinize tekrar hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı
Bölgesel

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,Şanlıurfa Valiliğine atandı. İşte Hasan Şıldak'ın kariyeri ve atama detayları.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden, Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, Burdur’a veda etti.

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI
Bölgesel

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak onuruna veda programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.

10 Haziran tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretlerine devam ediyor.

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ
Bölgesel

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.