Burdur / Bucak

VALİ HASAN ŞILDAK VE EŞİ FATMA NUR ŞILDAK BUCAK'TA

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile Bucak İlçesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kurumları ziyaret ederek özel çocuklarımızla bir araya geldi

VALİ HASAN ŞILDAK VE EŞİ FATMA NUR ŞILDAK BUCAK'TA

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile Bucak İlçesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kurumları ziyaret ederek özel çocuklarımızla bir araya geldi.
Programı kapsamında ilk olarak İsmail – Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Valimiz, burada yetkililerden bakım ve rehabilitasyon merkezinin fiziki yapısı ve sunulan hizmetle ilgili bilgi aldı.

Yakından ilgilendiği özel çocuklarımız tarafından yapılan resim ve el sanatları çalışmalarını da inceleyen Vali Hasan Şıldak, daha sonra çocuklarımızla birlikte pasta kesti, masa tenisi oynadı.

İdareci ve çalışanlarla da bir araya gelen Valimiz, özel çocuklarımızla yakından ilgilenmelerini isteyerek, her hangi bir ihtiyaç ve talepleri olmaları durumunda gereken desteği vereceğini ifade etti.

Valimiz İlçe programına Umut Evleri ziyaretiyle devam etti.
Değişik vesilelerle, gerek düzenlenen programlarda, gerekse gerçekleştirdikleri ziyaretlerde toplumun bütün kesimleri ile bir araya gelmeye gayret gösteren Vali Hasan Şıldak, bugünde eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte umut evlerini ziyaret ederek, çocuklarımızın talep ve isteklerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buldu.

Personel ve yetkililerden çocuklarımızın başta eğitim durumları olmak üzere, günlük yaşantı ve yaptıkları aktivitelerle ilgili bilgi alan Valimiz, çocuklarımızla yakından ilgilenerek, hiç çekinmeden sıkıntı ve taleplerini dile getirebileceklerini ifade etti.

Bir süre çocuklarımızla karşılıklı sohbet eden Valimiz, derslerine iyi çalışmalarını istedi. Personel ve idarecilere de çocuklarla yakından ilgilenmeleri talimatını verdi.

Vali Hasan Şıldak gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Hasan Güven ve ilgili personel eşlik etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı
Bölgesel

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,Şanlıurfa Valiliğine atandı. İşte Hasan Şıldak'ın kariyeri ve atama detayları.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden, Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, Burdur’a veda etti.

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI
Bölgesel

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak onuruna veda programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.

10 Haziran tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretlerine devam ediyor.

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ
Bölgesel

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.