VALİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN, ATATÜRK RESİMLERİ VE KİTAP SERGİSİ İLE JANDARMA BANDO KOMUTANLIĞI ORKESTRASI KONSERİNE KATILDI
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burdur'u teşriflerinin 95'inci Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atatürk Resimleri ve Kitap Sergisi ile Jandarma Bando Komutanlığı Orkestrası'nın düzenlediği konsere katıldı.
Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Atatürk Resimleri ve Kitap Sergisi, Burdur'un kültürel ve tarihi değerlerini yansıtan önemli bir organizasyon oldu. Sergide, Mustafa Kemal Atatürk'ün farklı dönemlerdeki portreleri ve O'nun fikirlerini anlatan çeşitli kitaplar yer aldı.
Sergiye katılan öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Baydar Bilgihan, gençlerin Atatürk'ü daha yakından tanımaları ve onun fikirlerinden ilham almaları gerektiğini vurguladı.
Jandarma Bando Komutanlığı Orkestrası, Burdur halkına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konserde, Atatürk'ün sevdiği türküler ve Türk Halk Müziği eserleri seslendirilerek katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Kutlama programı kapsamında düzenlenen konsere mülki ve askerî erkan ve eşleri, kamu kurumlarımızın yöneticileri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri ile vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.
Vali Baydar Bilgihan, Jandarma Bando Komutanlığı'na emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Burdur'da Nisan ayında il genelinde toplam 901 olayın meydana geldiği bildirildi. Nisan ayı Genel Güvenlik Toplantısı, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında gerçekleştirildi.
Vali Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla 'Köy Muhtarları Toplantı'sı yapıldı.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, kentteki sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında; Burdur Dernekler Federasyonu, Burdur Yörükler Kültür Araştırma ve Yaşatma Derneği ile Türk Hava Kurumu Burdur Şubesi'ni ziyaret etti.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, okul ziyaretleri kapsamında Özboyacı İlkokulu'nu ziyaret etti.
Vali Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirildi.
Burdur Kültür Merkezi'nde düzenlenen müzik şölenine katılan Vali Bilgihan, öğrencilerin sahne performanslarına tam not verdi.
Yorumlar (0)