VALİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN, BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARETTE BULUNDU
Vali Tülay Baydar Bilgihan, kentteki sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında; Burdur Dernekler Federasyonu, Burdur Yörükler Kültür Araştırma ve Yaşatma Derneği ile Türk Hava Kurumu Burdur Şubesi'ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde kurum yetkilileriyle bir araya gelen Vali Baydar Bilgihan, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde Burdur'un kültürel mirasının korunması, toplumsal dayanışmanın artırılması ve genç kuşaklara aktarılması konularında yapılan faaliyetler istişare edildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına kattığı değerin önemine vurgu yaparak, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm yöneticilere ve gönüllülere teşekkür etti.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)