Van Büyükşehir Belediyesi, Kurubaş mevkiinde sokak hayvanları için kurulan 256 bin metrekarelik doğal yaşam alanında ağaçlandırma çalışması yaptı. Yapılan çalışmayla alana 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi.
Van Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Sokak hayvanlarının yaşam alanlarının korunması ve ekosistemin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla doğal yaşam alanına ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptı. Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 256 bin metrekarelik alana ekiplerce 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi. Gerçekleştirilen çalışma ile orman varlığının artırılması, bölgede yaşanabilecek erozyon risklerinin azaltılması hedefleniyor. Yetkililer ayrıca, proje kapsamında kalan alanların da Eylül ve Ekim aylarında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılacağını belirtti.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)