Burdur

Vatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılar

Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, traktör ve motosiklet kazalarının önlenmesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

Vatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılar

Burdur Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timlerince, Gölhisar ve köylerinde son zamanlarda büyük artış gösteren traktör ve motosiklet kazalarının önlenmesine yönelik bir dizi eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri; traktörlerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesi, özellikle gece görünürlüğünü artıran reflektör kullanımına yönelik farkındalık oluşturulması ve trafikteki tüm yol kullanıcılarının güvenli seyahatlerini sağlamak maksadıyla, trafikte denetim, eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri çerçevesinde sürücülere traktör kasaları için reflektör, motosiklet kazaları için yelek ve kask dağıtımı gerçekleştirdi.

Gölhisar’a bağlı Çamköy’de gerçekleşen programda alandaki kalabalığa ilk olarak genel bilgiler verilirken, devamında ise Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ve Çamköy Muhtarı Arif Arabacı tarafından alandakilere reflektör, yansıtıcı yelek ve kaskların dağıtımı yapıldı.

Program sonrasında konuşan Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, “Son zamanlarda artan trafik kazalarından dolayı böyle bir bilgilendirme programı düzenlendi. Hem motosiklet kullanıcılarına hem de traktör kullanan çiftçi kardeşlerimize verilen bu eğitimden dolayı Jandarma Trafik Timlerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca dağıtılan kask, yansıtıcı yelek ve reflektörün tedarik edilmesinde desteklerini esirgeyemem hayırsever vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliğimizi diğer köy ve kasabalarımızda da yaygınlaştırarak devam ettiririz” dedi.

Çamköy Muhtarı Arif Arabacı ise, “Bugün burada düzenlenen program için hem Yusufça Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan’a hem de Jandarmamıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı yapılan bilgilendirmeden ve verilen kask, yelek ve reflektörler için de ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri, dağıttıkları kaskları elleriyle takarak doğru şekilde nasıl kask takılacağı bilgilendirmesinde de bulundu.

Vatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılarVatandaşlar için sahadalar! Reflektör ve kask dağıttılar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tarsus'ta Traktör Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti
3. Sayfa

Tarsus'ta Traktör Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen traktör kazasında sürücü hayatını kaybetti.

Traktör Sürücülerine ‘Reflektör Tak Görünür Ol’ bilgilendirmesi
Bölgesel

Traktör Sürücülerine ‘Reflektör Tak Görünür Ol’ bilgilendirmesi

Elazığ’da ‘Reflektör Tak Görünür Ol’ kampanyası çerçevesinde traktör sürücüleri bilgilendirildi.

Burdur'da traktör uçuruma yuvarlandı! Acı haber hüzne boğdu
Bölgesel

Burdur'da traktör uçuruma yuvarlandı! Acı haber hüzne boğdu

Burdur’un Kemer ilçesinde uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli’de kullandığı traktörün devrilmesi sonucu sürücü Emin Emgin yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ta Traktör Kazası: 1 Ölü!
3. Sayfa

Zonguldak'ta Traktör Kazası: 1 Ölü!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kontrolden çıkan traktör yaklaşık 3 metre yükseklikten su çeşmesinin üstüne düştü. Traktörün altında kalan sürücü hastanede yaşamını yitirirken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kırıkkale'de traktörler alev alev yandı
3. Sayfa

Kırıkkale'de traktörler alev alev yandı

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde tarla süren çiftçinin traktörü alevlere teslim oldu.