Burdur'da Alkollü Sürücünün Karıştığı Kazada 5 Kişi Yaralandı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücünün önce karşı şeritten gelen otomobile, sonra park halindeki otomobillere vurup mermer saksıya çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazadan hemen önce park halindeki otomobile binen 2 kişi kendilerini kazanın ortasında buldu.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Pazar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nden belediye istikametine seyir halinde olan Şükrü H. idaresindeki 20 E 4749 plakalı Volkswagen marka kamyoneti ile direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeritten gelen Burak A. idaresindeki 07 CFJ 71 plakalı Tofaş marka otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tofaş otomobil savrularak park halindeyken yola çıkmak için bekleyen 15 HS 919 plakalı Volkswagen marka otomobile çarptı. Kazaya neden olan 20 E 4749 plakalı kamyonet ise Tofaş otomobile çarptıktan sonra duramayarak yine yol kenarında park halinde bulunan 42 CMP 88 plakalı başka bir otomobile çarpıp kaldırımda bulanan mermer çiçekliğe vurarak durabildi.

Meydana gelen kazada Volkswagen kamyonet sürücüsü Şükrü H. (50) ve araçta yolcu olarak bulunan Celal K. (60), Demet T. (40) ve 07 CFJ 71 plakalı otomobil sürücüsü Burak A. (34) ve araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Aras A. (1) yaralandı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Öte yandan direksiyon hakimiyetini kaybeden Şükrü H.’nin 2,83 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kazadan kıl payı hafif sıyrıklarla kurtuldular

Meydana gelen kaza öncesinde park halindeki 07 CFJ 71 plakalı otomobillerine binen 2 kişi, araya giren Tofaş marka otomobilin alacakları hasarı azaltması nedeniyle kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kamyonetin direk üzerlerine geldiği araya giren Tofaş otomobilin kamyonetin yönünü değiştirdiği görülüyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Doğum Günü Kutlaması Sonrası Trajedi: Alkollü Sürücü Tahliye!
3. Sayfa

Doğum Günü Kutlaması Sonrası Trajedi: Alkollü Sürücü Tahliye!

Bursa'da doğum günü kutlaması sonrası 3 arkadaşının ölümüne sebep olan alkollü sürücü Adem Duran, tahliye edildi.

Alkollü Sürücü Çöp Konteynerine Çarptı, Yaralandı!
3. Sayfa

Alkollü Sürücü Çöp Konteynerine Çarptı, Yaralandı!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde alkollü sürücü, çöp konteynerine ve bir araca çarptı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Burdur'da Alkollü Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı, Yaralandı!
Bölgesel

Burdur'da Alkollü Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı, Yaralandı!

Burdur'da gece saatlerinde alkollü olarak motosiklet sürerken kaza yapan sürücü yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan sürücünün 2,45 promil alkollü olduğu belirlendi. Detaylar haberimizde.

Antalya'da Alkollü Sürücü Kanala Uçtu! Kurtarma Operasyonu Nefesleri Kesti!
Bölgesel

Antalya'da Alkollü Sürücü Kanala Uçtu! Kurtarma Operasyonu Nefesleri Kesti!

Antalya'da alkollü motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala uçtu. Yaralı sürücü kurtarılırken, kanaldan çıkarılması için vinç sevk edildi. Vincin bomuna bağlı halat üzerine oturan bir görevli, nefes kesen bir kurtarma operasyonu ile motosikleti yukarı çekti.

Antalya'da Korkunç Kaza! Alkollü Motosiklet Sürücüsü Direksiyon Hakimiyetini Kaybedip Ağır Yaralandı!
Bölgesel

Antalya'da Korkunç Kaza! Alkollü Motosiklet Sürücüsü Direksiyon Hakimiyetini Kaybedip Ağır Yaralandı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde 1,63 promil alkollü olduğu belirlenen motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı ve ağır yaralandı. Kaza, uygulama yapan polis noktasının yakınında meydana geldi.

Motosiklet  sürücüsü alkollü sürücü kurbanı oldu
Bölgesel

Motosiklet sürücüsü alkollü sürücü kurbanı oldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde BMW marka lüks otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.