NNC Medya ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Kum Saati", bu hafta hayvancılık sektörünün nabzını tutuyor. Süt ve Damızlık İşletmesi sahibi Hikmet Çangır, sektörün içinde bulunduğu krizi ve çözüm yollarını canlı yayında tek tek masaya yatırıyor.
Bir dönem "Beyaz Altın" olarak nitelendirilen süt, artan maliyetler ve yanlış fiyat politikaları nedeniyle üretici için "Beyaz Kabus"a mı dönüştü? Hikmet Çangır, ahırdaki maliyetler ile market rafındaki fiyatlar arasındaki uçurumu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.
Üreticinin feryadı dinmiyor! Yem fiyatlarındaki artış ve çiğ süt fiyatlarının baskılanması, süt üreticisini iflasın eşiğine getirdi. Çangır, "Üretici kazanamazsa, yarın içecek süt bulamayacağız" uyarısında bulunuyor.
Süt sektörünü bekleyen tehlikeler neler? Hayvancılığın bitmemesi için acilen hangi adımlar atılmalı? Hepsi ve daha fazlası NNC Medya canlı yayınında, Hikmet Çangır'ın çarpıcı analizleriyle ekranlara geliyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)