Burdur’un Bucak ilçesinde Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi tarafından ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek için öğrenciler tarafından koreografi hazırlandı.
Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, “TSK” ve “Türk Bayrağı” koreografisini okul bahçesinde yaptı. Koreografide öğrenciler hep birlikte dua okudu.
Türk ordusunun harekattan zafer ile döneceğini ve teröristlerin bölgeden temizleneceği inancında olduklarını söyleyen Okul Müdürü Aydın Özdemir, “Kahraman ordumuz, zalimlere korku ve mazlumlara umut olmak için ‘Barış Pınarı Harekatı’ yaparak kahramanca bir hareketin içerisine girdi. Onlar kötülükleri ortadan kaldırmak için elleriyle mücadele ederken, bizler de burada ordumuzun muzaffer olması ve attıklarının isabetli olması için dilimiz ve gönlümüzle onlara destek olmak için toplandık. Fetih Suresini okuduk, peşinden dualar ettik. İnşallah ordumuz, oradaki unsurları temizleyerek kahramanlık destanı yazacaktır. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin ve şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece al bayrağımız dalgalanacaktır.Okulumuz, öğretmen, öğrenci ve personeli olarak yanındayız. Gazamız mübarek olsun.” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)