Tarsus Belediyesi tarafından çocukların spor yapmasını sağlamak, spor bilincini aşılamak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 'Yaz Okulu' kursları başladı.
Tarsus Belediyesi, deneyimli spor eğitmenleri gözetiminde 11 farklı branşta kurs kayıtlarına başladı. 7-15 yaş arası çocukların yer alacağı kurslar tüm katılımcıları bekliyor. Voleybol, basketbol, jimnastik, futbol, atletizm, karate, güreş, boks, kick boks, muaythai ve wushu kurslarının yer aldığı yaz okullarına jimnastikte 4-9 yaş arası, diğer branşlarda ise 7-15 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar Mehmet Çelebi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
"Tarsus'ta geleceğin sporcuları yetişecek"
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, "Geleceğin sporcularını yetiştirmek ve çocukların yaz mevsimini daha verimli değerlendirmek için yaz kurslarını açtık. Tarsus’ta geleceğin sporcuları yetişecek" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)