Burdur / Bucak

Yazar Şermin Yaşar, Bucaklılarla Buluştu

“Oyuncu Anne’ ismiyle bilinen Yazar Şermin Yaşar, BEKAP2 kapsamında düzenlediği “Aile” seminerinde ilçe halkıyla buluştu. Anne ve babalara önerilerde bulunup çocuklarla nasıl nitelikli zaman geçirileceği konusunda tüyolar veren Yaşar; “Çocukların oyuncağa değil, oyun oynamaya ve size ihtiyaçları var” dedi.

Yazar Şermin Yaşar, Bucaklılarla Buluştu

‘OYUNCU ANNE’ BUCAKLILARLA BULUŞTU
‘Oyuncu Anne’ lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitaplarıyla büyük bir ilgi kazanan Şermin Yaşar, BEKAP2 kapsamında Bucak’a geldi. Müftülük Konferans Salonu’nda vatandaşlarla bir araya gelen ‘Oyuncu Anne’ Şermin Yaşar, akşam 20.00’de söyleşisi ile ilçe halkının karşısına çıktı.

Seminere İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, eşi Sıla Zengin, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal ve eşi Ayşe Ünal, İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şermin Yaşar, çocuklarla nasıl kaliteli vakit geçirilir, en uygun fiyata evde nasıl kişisel gelişime faydası olan oyuncaklar yapılır, nasıl farklı oyunlar türetilir, çocuğun hayal dünyası nasıl geliştirilir gibi konularda fikirler verip kendi hayatından örneklerle anlatımlar yaptı.

“ÇOCUKLARIN OYUNCAĞA DEĞİL OYUN OYNAMAYA VE SİZE İHTİYACI VAR”
Yazar Şermin Yaşar’ın seminerine anne-babalarında ilgisi yoğun oldu. Çocuklarla oyun oymayı sevdiği için kendisine ‘Oyuncu Anne’ adını takan Şermin Yaşar, kendisini dinlemeye gelen İnegöllülere keyifli dakikalar yaşattı. Çocukların zihinsel, fiziksel gelişiminde ve anne ile olan iletişiminde oyunun önemine dikkat çeken Şermin Yaşar, “Ben evdeki halıların altını ozalit kapladım. Çocuklarım istedikleri gibi istedikleri zaman resim yapsınlar diye. Evdeki her şeyle oyuncak yapılabilir. Çocukların oyuncağa değil, oyun oynamaya ve size ihtiyaçları var” dedi.

Şermin Yaşar, seminer sonunda gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek katkılarından dolayı Bucak İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin’e teşekkür etti. Kaymakam Sezgin’in eşi Sıla Sezgin, Yaşar’a çiçek takdim etti.

‘Oyuncu Anne’ Şermin Yaşar, seminer sonunda Bucaklılar için kitaplarını da imzaladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Şermin Yaşar, Bucaklılarla Buluşacak!
Bölgesel

Şermin Yaşar, Bucaklılarla Buluşacak!

Bucak Belediyesi ve Bucak Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen BEKAP kapsamında yazar Şermin Yaşar, bu akşam Bucaklılarla buluşacak.

MAKÜ Tarımda Dijitalleşmenin Liderliğini Üstleniyor!
Bölgesel

MAKÜ Tarımda Dijitalleşmenin Liderliğini Üstleniyor!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Tarımda Dijital Teknolojiler Çalıştayı"nda tarımda dijitalleşmenin önemi ve katkıları ele alındı.

Mahkeme Kararıyla 200 Şube Müdürü Görevden Alındı!
Bölgesel

Mahkeme Kararıyla 200 Şube Müdürü Görevden Alındı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) 30.03.2022-30.05.2023 tarihleri arasında 76. Madde ile atanan yaklaşık 200 şube müdürünün ataması 25.03.2024 tarihinde iptal edildi. Liyakat-Sen tarafından açılan iptal davası sonucunda bu karar alındı.

Cumartesi Burdur'da gök yarılacak! Çok kuvvetli geliyor
Bölgesel

Cumartesi Burdur'da gök yarılacak! Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Burdur ve çevrelerinde 20 Nisan Cumartesi günü kuvvetli yağış yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

Burdur'da fırtına alarmı! Bu olumsuzluklara dikkat!
Bölgesel

Burdur'da fırtına alarmı! Bu olumsuzluklara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Burdur ve çevresine fırtına uyarısı! Fırtınanın 20 Nisan Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren başlayıp, 21 Nisan Pazar günü ilk saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

MAKÜ Eğitim Fakültesi'nde Akredite Program Sayısı 9'a Yükseldi!
Bölgesel

MAKÜ Eğitim Fakültesi'nde Akredite Program Sayısı 9'a Yükseldi!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi'nde Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edilen program sayısı 9'a ulaştı.