Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören minikler düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.
Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, yıl sonu gösterisinde sergiledikleri yeteneklerle izleyicilerden tam not aldı. 2024 - 2025 eğitim-öğretim yılı boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sahneye taşıyan minikler, branş derslerinde öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu. Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı, İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan minikler; ailelerinin gurur dolu bakışları arasında unutulmaz anlara imza attı. Gösteriyi Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şaver Yüksel de izledi. Renkli kostümlerle sahneye çıkan çocuklar, çeşitli koreografiler eşliğinde gösterilerini sunarken performanslarıyla kendilerine hayran bıraktı. Programda yaptığı konuşmada Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, program sonunda emeği geçen personelleri tebrik et



ti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)