Zonguldak’ta renk cümbüşü ile kaplı ormanlar, dronlar tarafından çekilen görüntülerle adeta kartpostallık manzaralara dönüşüyor.
Sonbaharın gelmesiyle birlikte Zonguldak’ın ormanları yavaş yavaş renk değiştirmeye ve doğanın hayranlık uyandıran bir şölenine dönüşmeye başlıyor. Yeşilden sarıya, turuncudan kırmızıya uzanan tonlar, bu bölgedeki ormanları adeta bir sanat eseri haline getiriyor. Dron ile görüntülenen manzaralar, Zonguldak’ın sonbahardaki güzelliğini adeta bir kartpostal gibi sunuyor. Zonguldak, yüzölçümünün yarısını oluşturan ormanlarıyla bölgenin en yeşil illeri arasında yer alıyor. Birbirinden farklı türde ağaç ve bitkilerin oluşturduğu Zonguldak ormanları, sonbahar güzelliğini yaşıyor.
Şehrin ormanlarını kayın, meşe, gürgen, kestane, çınar, ıhlamur ve kızılağaç olmak üzere yüzde 70’i yapraklı ağaçlar oluşturuyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)