ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli meslek gruplarının yapmış olduğu 72 eser vatandaşların beğenisine sunuldu.
Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi yönetiminde Hakim, savcı, doktor, eczacı, öğretmen ve İş kadınlarının ortak yürüttüğü çalışma sonucunda yapılan eserler bugün törenle sergilendi.
Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen sergi açılışını Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu yaptı.
Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında resim öğretmeni Gökhan Gümülcine eğitmenliğinde açılmış olan resim sergisinde yapılan toplam 72 eseri sergileniyor.
Sergide klasik dönem resimler, modern ve çağdaş sanat resimleri, peyzaj resimleri ile birlikte kursiyerler tarafından çeşitli sanat malzemeleri kullanılarak yapılmış olan özgün konulu tuval ve kağıt işleri yer aldı.
Sergi 3-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında Zonguldak güzel Sanatlar galerisi nde açık olacak.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)