AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur AFAD Hizmet Binası inşaatının durumu ile ilgili açıklamada bulundu.
Firmanın tasfiye talebi ile sonrasında AFAD Başkanlığı çalışmalarına başladığı belirten Burdur Milletvekilli Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkez Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Kampüsündeki 18 dönümlük arsanın tahsisinin AFAD Başkanlığımıza tahsisi gerçekleştirilmişti. AFAD Başkanlığımız tarafından Burdur İlimiz ve Eskişehir İli Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi inşaaatı yapım işine 10.07.2018 tarihinde yer teslimi yapılarak başlanılmıştı. İhaleyi alan firma yapmış olduğu çalışmalarla inşaatı %22,98 seviyesine gelmiştir. Firmanın AFAD Başkanlığına yapmış olduğu başvuru ile işin tasfiyesini talepte bulunmuştu. Afad Başkanlığımızla yaptığımız görüşmelerle Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşünün geldiğini malzeme sayımı sonrasında tasfiye sürecinin tamamlanacağını belirtti. AFAD Başkanlığımızın maliyet hesaplamalarından sonra ihale tarihi alınıp, ikmal ihalesi gerçekleşecek. Afad Başkanlığımızın başlattığı süreci takip ediyor, görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.” açıklamasında bulundu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)