AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur AFAD Hizmet Binası inşaatının durumu ile ilgili açıklamada bulundu.
Firmanın tasfiye talebi ile sonrasında AFAD Başkanlığı çalışmalarına başladığı belirten Burdur Milletvekilli Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkez Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Kampüsündeki 18 dönümlük arsanın tahsisinin AFAD Başkanlığımıza tahsisi gerçekleştirilmişti. AFAD Başkanlığımız tarafından Burdur İlimiz ve Eskişehir İli Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi inşaaatı yapım işine 10.07.2018 tarihinde yer teslimi yapılarak başlanılmıştı. İhaleyi alan firma yapmış olduğu çalışmalarla inşaatı %22,98 seviyesine gelmiştir. Firmanın AFAD Başkanlığına yapmış olduğu başvuru ile işin tasfiyesini talepte bulunmuştu. Afad Başkanlığımızla yaptığımız görüşmelerle Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşünün geldiğini malzeme sayımı sonrasında tasfiye sürecinin tamamlanacağını belirtti. AFAD Başkanlığımızın maliyet hesaplamalarından sonra ihale tarihi alınıp, ikmal ihalesi gerçekleşecek. Afad Başkanlığımızın başlattığı süreci takip ediyor, görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.” açıklamasında bulundu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)