AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi açıklamada bulunarak Yusufça Beldesi’ne doğalgaz verilmesi için gerekli işlemlerin tamamlandığını belirterek, Yusufça Beldesi sakinlerine müjdeyi verdi.
Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları açıklamada 2002 yılında 9 ilde bulunan doğalgazın Ak Parti hükümetleri zamanında 81 ile kadar çıktığını ve yüzlerce ilçeye de doğalgaz verildiğini hatırlattı.
Anahat üzerindeki ilçelerin daha kısa sürede doğalgaz şebekesine kavuştuğunun altını çizen Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, “Gölhisar ilçemiz gibi 10 bini aşan nüfusu olan ilçelere doğalgaz getirilmesi genelgesi ile ilçelerimiz doğalgazla buluşturuldu. Şimdi de yerel seçimler öncesinde çalışmalarına başladığımız seçim sonrası çoğunlukta bulunduğumuz Yusufça Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karar sonrası, Yusufça Beldemize doğalgaz getirilmesi konusunda doğalgaz dağıtım firması ile görüşerek, dağıtıcı firmanın Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’na (EPDK) başvurusu yapılarak doğalgaz getirilecek ilçe ve beldeler kapsamında alınması sağlanmıştır. Yusufça Beldemizde doğalgaz ön çalışmalara başlanmıştır. AK Parti ile Burdur’umuzda, İlçelerimizde, Beldelerimizde ve Köylerimizde hizmet ve yatırım kazandırmayı sürdüreceğiz. Yusufça Beldemiz sakinlerine hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.
Yusufça Beldesinde yapılan doğalgaz çalışmaları ile ilgili açıklama yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Gölhisar İlçemizde gerçekleşen doğalgaz çalışmaları sonrasında Yusufça Beldemize de doğalgaza kavuşturmak için Yerel Seçimler öncesi Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte görüşmeler gerçekleştirdik. Yerel seçimler sonrası Milletvekillerimizin, Belediye Meclis Üyelerimizin ve Belde Başkanımızla birlikte yapılan çalışmalar neticesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’na (EPDK) başvurusu yapılarak doğalgaz getirilecek ilçe ve beldeler kapsamında alınması sağlanmıştır. Yine Burdur’umuzda doğalgaz olmayan İlçelerimize de doğalgaz ile buluşturmak için İlçe Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımızla çalışmalarımız sürmektedir. AK Parti Hükümetimizin tüm hizmetlerinden Burdur’umuzun, İlçelerimizin ve Beldelerimizin yararlanması için Milletvekillerimiz, Parti Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımızla uyumlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yusufça Beldemize hayırlı olsun.” Dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)