Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, Bucak'a modern bir kent meydanı ve yeraltı otoparkı kazandırmayı planlıyor.

Bucak ilçesinin geleceğini şekillendirmek için iddialı projelerle seçmenin karşısına çıkan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, kent merkezine nefes aldıracak bir projeyle seçim vaadini açıkladı.

"Bucak Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Projesi" kapsamında Eski Pazar Yeri olarak bilinen alanda, Atatürk ve Şehitler Anıtı, Modern Çarşı, sosyal donatı ve etkinlik alanları ile birlikte görkemli bir peyzaj ve yeraltı otoparkı inşa edilecek.

CHP'nin Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, ilçenin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek, modern bir kent meydanı oluşturmak ve trafik sorununu çözmek amacıyla hazırladığı projeyle ilgili önemli detayları paylaştı. Eski Pazar Yeri'nin yeniden düzenlenerek kent meydanına dönüştürülmesi planları, Bucak halkına daha yaşanabilir bir şehir sunma hedefiyle hayata geçirilecek.

Proje kapsamında yer alacak Atatürk ve Şehitler Anıtı, modern çarşı, sosyal donatı ve etkinlik alanları, Bucak'ın tarihine ve kültürüne uygun olarak tasarlanacak. Gümüş, meydanın aynı zamanda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak bir platform olacağını vurgulayarak, ilçe sakinlerinin sosyal bir buluşma noktasına kavuşacağını ifade etti.

Bucak Kent Meydanı'nın en önemli özelliklerinden biri ise yeraltı otoparkı olacak. Trafik yoğunluğunu azaltmak ve çevre düzenini sağlamak amacıyla hayata geçirilecek yeraltı otoparkı, şehir merkezindeki park sorununa çözüm getirecek.

Hülya Gümüş, projenin halka sağlayacağı faydaları şu sözlerle özetledi:"Bucak Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Projesi ile ilçemize modern bir çehre kazandırmayı hedefliyoruz. Bu proje, hem kültürümüze uygun, estetik bir mekan sunacak hem de trafik sorununu çözecek. Bucaklı hemşehrilerimiz, kent meydanında buluşarak sosyal etkileşimlerini artırabilecek ve şehirlerinin tadını çıkarabilecekler."

Hülya Gümüşkent meydanıyeraltıotoparkprojeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.