Burdur

Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, Bucak'a modern bir kent meydanı ve yeraltı otoparkı kazandırmayı planlıyor.

Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!

Bucak ilçesinin geleceğini şekillendirmek için iddialı projelerle seçmenin karşısına çıkan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, kent merkezine nefes aldıracak bir projeyle seçim vaadini açıkladı.

"Bucak Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Projesi" kapsamında Eski Pazar Yeri olarak bilinen alanda, Atatürk ve Şehitler Anıtı, Modern Çarşı, sosyal donatı ve etkinlik alanları ile birlikte görkemli bir peyzaj ve yeraltı otoparkı inşa edilecek.

CHP'nin Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, ilçenin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek, modern bir kent meydanı oluşturmak ve trafik sorununu çözmek amacıyla hazırladığı projeyle ilgili önemli detayları paylaştı. Eski Pazar Yeri'nin yeniden düzenlenerek kent meydanına dönüştürülmesi planları, Bucak halkına daha yaşanabilir bir şehir sunma hedefiyle hayata geçirilecek.

Proje kapsamında yer alacak Atatürk ve Şehitler Anıtı, modern çarşı, sosyal donatı ve etkinlik alanları, Bucak'ın tarihine ve kültürüne uygun olarak tasarlanacak. Gümüş, meydanın aynı zamanda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak bir platform olacağını vurgulayarak, ilçe sakinlerinin sosyal bir buluşma noktasına kavuşacağını ifade etti.

Bucak Kent Meydanı'nın en önemli özelliklerinden biri ise yeraltı otoparkı olacak. Trafik yoğunluğunu azaltmak ve çevre düzenini sağlamak amacıyla hayata geçirilecek yeraltı otoparkı, şehir merkezindeki park sorununa çözüm getirecek.

Hülya Gümüş, projenin halka sağlayacağı faydaları şu sözlerle özetledi:"Bucak Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Projesi ile ilçemize modern bir çehre kazandırmayı hedefliyoruz. Bu proje, hem kültürümüze uygun, estetik bir mekan sunacak hem de trafik sorununu çözecek. Bucaklı hemşehrilerimiz, kent meydanında buluşarak sosyal etkileşimlerini artırabilecek ve şehirlerinin tadını çıkarabilecekler."

Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!Bucak'ın Yeni Çehresi! Hülya Gümüş'ten Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Müjdesi!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Bölgesel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu
Bölgesel

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3 genç öğrenciye teslim etti. Detaylar haberimizde...

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret

Bucak Mahalle Muhtarları, Başkan Hülya Gümüş'ü ziyaret ederek ilçenin güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti
Bölgesel

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti

Burdur Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisini tebrik ziyaretine gelen Bucaklı muhtarları makamında konuk etti.