BURDUR 1.AMATÖR ve U 15 MAÇ SONUÇ VE YORUMLARI

Burdur da 1.Amatör ve U 15 maç ı 25.Ocak 26 Ocak Tarihleri arasında oynandı.Bu Gün Maküspor-Ispartaspor maçını vede Karaman Belediyespor- Manavgatspor maçını BLT TÜRK TV-ile Kanal Manavgat tan İnternet üzerinden izledim.

Burdur da 1.Amatör ve U 15 maç ı 25.Ocak 26 Ocak Tarihleri arasında oynandı.Bu Gün Maküspor-Ispartaspor maçını vede Karaman Belediyespor- Manavgatspor maçını BLT TÜRK TV-ile Kanal Manavgat tan İnternet üzerinden izledim.Diyeceğim Oki İnşallah İnternet üzerinden Oğuzhanspor un maçlar ı da yayınlanır.Bir de müsabakalarda Denetci,Hakem ,Saha Komserleri,İlgili Fedarasyon larda tabele lerinde açıklansa acaba ne sıkıntısı var diye,düşünüyorum. Orda Görevli arkadaşlar bunları açıklasa çok iyi olacaktır.Tabiki maç sonuçlar ını bile geç açıklıyorlar.Tff bile bu işlemleri hemen yapıyorlar.Ben ce Basın Her Maça gelemez.nedense Amatör maçlar da Şu Zamana kadar Basını görmedikleri için zorlarına gidiyor.Sizden Tlf no su isteniyor.ama verilmiyor.Nedendir Bilemedim.Tff Maçta her şeyini açıklıyor.Yazıyı yazarken Geçen Yılki 3.Lige Yükselme maçında Denizli Atatürk Stadyum una,Oğuzhanspor,Somaspor Maçın a Seyirci İle Gitmiştim.Gitmeden Önce Denizli Askf Başkan ını Tlf Arayarak Maç a Geleceğimi söyledim.Oda Mufit Bey i Görevlendirdiğini söyledi. Maç a vardık,Denizli Atatürk Stadyum unda ki Basın Türübünün de oturttu.Kendilerine sonsuz Teşekkür Ediyorum.ANIM aklıma gelince anlattım.

1 Amatör.Maç ta 25 Ocakta GAZİ ATATÜRK Stadyum unda Saat 15.00 oynanan Zaferspor-B.Belediye MAÇI NI,Burdur Belediyespor 8-1 Kazanmıştır.Hakemliğini Yusufcan Çetin,Saha Komserliğini Yayha Altınkurt Yapmıştır

Gölhisarspor-Gölspor maçı,Gölspor un Maç a Gelmediği İçin oynanmamıştır.U 15 Maçı na 4 TAKIM kATILIYOR.

Gölhisarspor Tefennispor maç ıGölhisar da Saat 1400.DE başlamış.Maç 5-2 iken Tefennispor oyuncularının Sakatlanması üzere tehir edilmiştir.Maçın Hakemi Abdullah İnan,Saha Komseri Şahin Dinlerdir.

Yeşilovaspor-Burdursporu SAAT 14.00 başlayan Maçta 3*0 Yenerek puanını 34 e yükseltmiştir.Maçın Hakemi Alper Oran,Saha Komseri,Şahin Demirdir

BURDUR Belediyespor Puanını 28 e Yükseltmiştir.

MUSTAFA ÇAVDAR

MaküsporIspartasporTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.