Burdur MAKÜSpor galibiyete kitlendi

Bölgesel Amatör Lig grubunda 9. haftasında Anadolu Üniversitesi ile evinde karşılaşacak olan Burdur MAKÜSpor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 8’inci grupta Burdur'u temsil eden Burdur MAKÜSPOR, ligin 9’uncu haftasında evinde ağırlayacağı Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Burdur MAKÜSPOR Teknik Direktörü Sezgin korkmaz, karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtirken galip gelmek istediklerini söyledi.

Ligde, 19 puanla üçüncü sırada yer alan Burdur MAKÜSPOR, 27 Kasım Pazar günü Gazi Atatürk Stadı’nda 20 puanla ikinci sırada yer alan Anadolu Üniversitesini konuk edecek. Burdur MAKÜSPOR, maça kendi tesislerinde Teknik Direktör Sezgin Korkmaz nezaretinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Temsilcimizde hedef maçı kazanmak.

Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Burdur MAKÜSPOR Teknik Direktörü Sezgin Korkmaz şunları söyledi;

“GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

Kumluca maçı öncesinde 5 haftalık zorlu bir periyoda girdiğimizi belirtmiştim. İçeride oynadığımız ve beraberlikle ayrıldığımız Kumluca maçı bizim iç sahada puan kaybı olarak gördüğümüz bir maçtı. Ama onu Ereğli gibi zor bir deplasmanda 3 puan alarak telafi ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü namağlup ve aynı zamanda ligimizin en az gol yiyen takımlarından birisi olan Ereğli deplasmanından 3 puan ile ayrılmak bizim için önemli bir galibiyetti. Bu hafta oynayacağımız Anadolu Üniversitesi müsabakası da yine aynı zorlukta. Kendi sahamızda oynayacağız ve öncelikli olarak galip gelmeyi istiyoruz. Ama yine de puan ve puanların bizim için önemli olduğu bir müsabaka.

“ŞEHRİMİZİ BU MÜSABAKAYA DESTEK İÇİN BEKLİYORUZ”

Anadolu Üniversitesi sadece bu sene değil daha önceki yıllarda da şampiyonluğa oynayan bir takım. Keyifli, taraftarın ve şehrimizin desteğini arkamızda hissetmemiz gereken bir müsabaka olacak. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını, bize destek olacaklarını düşünüyoruz. İnşallah geçen hafta Ereğli deplasmanında olduğu gibi 3 puanla ayrılacağımız bir müsabaka olur ve yolumuza galibiyetle devam ederiz. Taraftarlarımızı ve şehrimizi bu müsabakaya destek için bekliyoruz.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

MAKÜSPORBölgesel Amatör LigTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.