Burdur MAKÜSpor seriyi sürdürdü Maçı bu skorla kazandı

Burdur temsilcisi MAKÜSpor, Bölgesel Amatör Lig 5. grupta deplasmanda Sivaslı Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Burdur temsilcisi MAKÜSpor, Bölgesel Amatör Lig 5. grupta galibiyet serisini sürdürüyor.

BAL 5. Grupta 8 hafta müsabakaları kapsamında deplasmanda Sivaslı Belediyespor ile karşı karşıya gelen Burdur MAKÜSpor, 4 farklı galibiyet alarak seriyi 4'e yükseltti.

Sivasli Belediyespor'a 8. hafta mücadelesinde konuk olan Burdur MAKÜSpor, karşılaşmanın 30. Dakikasında Abdullah Çelik’in attığı golle deplasmanda 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan Burdur temsilcisi Burdur MAKÜSpor, 58. Dakika Fatih Özaydın’ın attığı golle skoru 0-2 yaparken bu golün hemen 2 dakika sonrasında Abdullah Çelik kendisinin ikinci MAKÜSpor'un 3. Golünü atarak skoru 0-3 yaptı. Burdur temsilcisi dakika 85'de karşılaşmanın skorunu belirleyen golü Nurullah Arslanla buldu. Bu golle birlikte MAKÜSpor deplasmanda 4-0'lık üstünlükle galip geldi.

Karaağaç Şehitler Stadında saat 14.00’da oynanan müsabakayı Damla Tarkan, Mevlüt Bozok, Osman Güray Aksoy ve Burak Göçer hakem dörtlüsü yönetti.

MAKÜSporBölgesel Amatör LigTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.