Gölhisar Kavurması artık tescillendi

2021 yılı nisan ayından itibaren girişimlere başlandığını ifade eden Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar Kavurması’nın tescillendiğini duyurdu.

Burdur’un Gölhisar’ın sevilen lezzetti kavurması artık tescillendi. 2021 yılı nisan ayından itibaren girişimlere başlandığını ifade eden Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ‘ilçemizin eşsiz lezzetlerinden Gölhisar Kavurması’nın patentini ilçemize kazandırdık’ dedi.
Açıklamada bulunan Başkan İbrahim Sertbaş, “Gölhisar’ımızın kadim geçmişinde: Kavurmanın hakkını vererek yapan (Yanık Ahmet Serttaş) ustamız başta olmak üzere emekçilerimizden bizlere miras kalarak bugünlere gururla getirdiğimiz Gölhisar Kavurması ismimizin marka ve patenti ilçemize hayırlı olsun. Bu vesile ile emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Gölhisar Kavurması tescilBurdur yöresel lezzetGölhisar Kavurmasıİbrahim Sertbaş açıklamaİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.