Kavga Eden Futbolculara Verilen Cezalar Açıklandı

Burdur Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Maküspor ve Gölhisarspor arasında oynanan amatör küme play-off mücadelesi sonrasında çıkan olaylar nedeniyle futbolculara, 5 ila 12 maç arasında müsabakalardan men cezası verdi. Burdur 1.Amatör Küme Play-Off maçında oynanan Maküspor ile …

Burdur Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Maküspor ve Gölhisarspor arasında oynanan amatör küme play-off mücadelesi sonrasında çıkan olaylar nedeniyle futbolculara, 5 ila 12 maç arasında müsabakalardan men cezası verdi.

Burdur 1.Amatör Küme Play-Off maçında oynanan Maküspor ile Gölhisarspor karşılaşması sonunda çıkan kavgaya karışan futbolculara verilen cezalar açıklandı.

Burdur Amatör Futbol Disiplin Kurulu yaptığı toplantıda olaylı maçla ilgili Maküspor’a 1 maç seyircisiz oynama ve ihtar cezası verirken, Gölhisarspor’a da ihtar verilmesine karar verdi. Kurul ayrıca MAKÜ Spor futbolcuları Ali Emre Parla, Ali İhsan Daldal, Mehmet Anıl Altun, Mehmet Barçın ve Deniz Atik ile Gölhisarsporlu Okan Okay, Fatih Nuri Kına ve Yusuf Öncü’ye 5’er maç, Gölhisarporlu Hüseyin Haskılıç’a ise 12 maç ceza verdi.

MaküsporGölhisarsporBurdur Amatör FutbolFutbol Disiplin KuruluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.