Kızılkaya'da MHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı! Başkan İlkay Güngör'den Coşkulu Tanıtım

MHP Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, 31 Mart yerel seçimleri için Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı. MHP ve diğer siyasi partilerin temsilcilerinin katıldığı törende Güngör, Kızılkaya'da gerçekleştirdiği projeleri ve gelecek çalışma planlarını anlattı. Detaylar için canlı yayınımıza göz atın!

MHP Kızılkaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör, coşkulu bir törenle Kızılkaya'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaptı.

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, MHP Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Mutlucan, MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, AK Parti Bucak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Yönetimi, MHP Bucak İlçe Yönetimi, MHP Burdur İl Yönetimi, çok sayıda partili ve çok sayıda vatandaş katıldı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için seçim çalışmalarını hızlandıran Başkan İlkay Güngör, açılışta Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde hayata geçirdiği projelerini anlattı.

Dün yaptıklarını anlattıktan sonra tekrar seçilmesi halinde Kızılkaya'nın daha güzel bir yer olması için yapacağı çalışmaları da anlattı.

İşte Canlı Yayınımız;

MHP KızılkayaSeçim Koordinasyon Merkeziİlkay GüngörcoşkutanıtımprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.