Kızılkaya'nın siyah altını projesinde imzalar atıldı

Kızılkaya'nın siyah altını, Bakan Mustafa Varank tarafından örnek gösterildi. Proje Kızılkaya'ya hayırlı uğurlu olsun.

  Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, üretken belediyecilik anlayışı çalışmalarını sürdürüyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile Kızılkaya Belediyesi tarafından ortak yürütülen Kızılkaya'nın siyah altını çörek otu eleme ve sıkma projesinin imzaları Burdur'da atıldı.

Projenin sözleşme imzasının atılma merasimine Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank'da eşlik etti.

Bakan Mustafa Varank,  yapılan projenin tüm Türkiye’ ye örnek göstererek, katma değeri yüksek bir proje olduğunu belirtti.

Bakan Varank'ın düşüncelerinin kendilerini gururlandırdığını belirten Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "  Üretken Belediyecilik anlayışlımızla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile ortak yürüttüğümüz Kızılkaya ‘ nın Siyah Altını Çörek Otu Eleme ve Sıkma projemizin sözleşme imzalarını Teknoloji ve Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa VARANK ile bugün Burdur ‘da attık, Sayın Bakanımız yapmış olduğumuz projenin tüm Türkiye’ ye örnek, katma değeri yüksek bir proje olduğunu belirterek bizleri bir kere daha gururlandırdılar.
Kısa bir süre sonra kurulacak olan tesisimizle birlikte Kızılkaya'mızın verimli topraklarında yetişen çörek otu çiftçilerimizin yüzünü güldürecek, çörek otu piyasasında Beldemiz Ülkemizde önemli bir yere sahip olacaktır. Projede emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Her şey üretken Kızılkayam için. " ifadelerini kullandı.

Mustafa VarankBayram Özçelikİlkay GüngörKızılkaya BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.