Burdur / Burdur

Başkan Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binası ve Sultandere Hizmet Kampüsünde çalışan belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı.

Başkan Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binası ve Sultandere Hizmet Kampüsünde çalışan belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı.

Programa Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Ali Say, Hülya Eraslan ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Belediye personeli ile yeni yıl kutlaması için bir araya gelen Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada “2022 yılını tamamladık. Burdur’un alt yapı sorunlarının daha çok çözümlendiği bir dönem yaşadık. Bu arada pandemi ile mücadele ettik. Pandemi ile mücadele esnasında belediyemizin kaynaklarının bir kısmını da pandemi ile mücadelede kullandık. Personel arkadaşlarımızın büyük bir bölümü sizlerin o alanda görevlendirilmesini sağladık. Şükürler olsun 2022 yılı bizim açımızdan iyi bir olduğunu düşünüyorum. 2023 yılında ise daha farklı çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Çünkü temel alt yapı sorunlarından sadece önümüzde kalan içme suyu yer altı şebekesinin yenilenmesi ile birlikte Burdur Belediyesi üzerine düşen temel alt yapı sorunlarını tamamlamış olup, bundan sonrada üst yapıdaki problemlerin giderilmesi, tesisleşme, yapılaşma belki önümüzdeki süreçte bir fiziki koşulları olan bir hizmet binasını da Burdur Belediye çalışanlarına ve Burdur halkına kazandırılması için mücadele edeceğiz. Ama her ne olursa olsun biz olalım bir başkası olsun Burdur Belediyesi bize göre her zaman vatandaşın kapısını en kolay çaldığı sorunlarının çözümünü en rahat bulabildiği de belki de bu anlamda “sığındığı” kurum olarak görevini yapan bir kurum diye düşünüyorum. Vatandaşımızın sorunlarını gidermek vatandaşımıza hizmet etmek ve vatandaşımızın kolay ve yaşanabilir bir kent algısı içerisinde yaşamasını sağlamak bizim görevimiz bu diye düşünüyorum. Çabamız bu yönde devam ediyor. Birlikte çalışıyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun. 2023’e umutla ve huzurla bakalım. 2023 Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını karşılayacağımız bir yıl olduğu içinde bizim açımızdan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları açısından da önemli bir yıl. 2 yüzyıla umutlu ve iyi girelim. Daha müreffeh bir Türkiye hayal ediyoruz amacımızda bu hep birlikte çalışalım sağlıkla huzurla 2. Yüzyılımızı karşılayalım. Yeni yılınız tekrar kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladıBaşkan Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı
Bölgesel

Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Burdur'daki çalışmaları anlatıyor
Bölgesel

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Burdur'daki çalışmaları anlatıyor

Burdur Belediye Başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, NNC Haber'de yerel seçime doğru programına konuk oldu. Canlı yayına katılan Ali Orkun Ercengiz, açıklamalarda bulunuyor.

Gençler sordu Ali Orkun Ercengiz cevapladı
Bölgesel

Gençler sordu Ali Orkun Ercengiz cevapladı

Gençler sordu Ali Orkun Ercengiz cevapladı - Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Açık Mikrofon Gençlik Buluşmasına katıldı.

Ali Orkun Ercengiz'e halk pazarında sevgi ve destek
Bölgesel

Ali Orkun Ercengiz'e halk pazarında sevgi ve destek

Ali Orkun Ercengiz'e halk pazarında sevgi ve destek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Ercengiz’e desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Gençler soracak, Ali Orkun Ercengiz cevaplayacak
Bölgesel

Gençler soracak, Ali Orkun Ercengiz cevaplayacak

Gençler soracak, Ali Orkun Ercengiz cevaplayacak! Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu akşam İstasyon Çay Bahçesi'nde gençlerle buluşacak.

Ali Orkun Ercengiz, iftarda müjdeyi verdi!
Bölgesel

Ali Orkun Ercengiz, iftarda müjdeyi verdi!

Ali Orkun Ercengiz, iftarda müjdeyi verdi! Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle sakinlerine semt pazarı ve kütüphane müjdesi verdi.