Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, TMMOB Burdur Şube Temsilcileri ile bir araya geldi.
Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Burdur temsilcileri katıldı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “TMMOB Burdur Şube Temsilcileri arkadaşlarımızla bir araya gelerek deprem gerçeğini ve olası bir deprem öncesinde ne yapacağımızı verimli bir toplantı ile konuştuk. Önümüzdeki günlerde eylem planımızı sahaya yansıtacağız” dedi.
Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Hayta ve dernek yönetimi, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut ve Önceki Dönem Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları uyardı.
Hilmi-Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaretine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Kadir Koç, CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürçetin, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli bireyler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya’da düzenlenen Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısına katıldı
Yorumlar (0)