Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü buluşmasında vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Başkan Kocagöz, "Belediyemizin kapısı halkımıza sonuna kadar açık. Kepez’i ortak akılla birlikte yönetiyoruz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye hizmet binasındaki başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Kocagöz, vatandaşları tek tek dinleyerek taleplerine çözüm aradı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüşmelerde samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Vatandaşlar, mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri ve önerilerini doğrudan Başkan Kocagöz’e iletti. Başkan Kocagöz ise vatandaşlarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Kocagöz, halk günü buluşmasının önemine değinerek, "Biz, Kepez’i birlikte yönetme anlayışıyla hareket ediyoruz. Halkımızın görüşü, önerisi bizim için çok kıymetli. Belediyemizin kapısı her zaman açık. Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sesini doğrudan duymak bizim en büyük yol haritamızdır" dedi.
"Vatandaşlar, başkanla doğrudan iletişimden memnun"
Halk günü programına katılan vatandaşlar, Başkan Kocagöz’e kendilerini dinlediği ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür etti. Görüşmelere katılan Kepezliler, belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, başkanla doğrudan iletişim kurabilmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)