Kızılkaya Belediyesi, Başkan İlkay Güngör önderliğinde hizmet atağına hız kesmeden devam ediyor.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, yaptığı açıklamada Kızılkaya'nın en önemli projelerinden biri olan Devlet Bahçeli Seyir Terası yolunda asfalt çalışmalarının resmen başladığını duyurdu.
Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, “Kızılkaya'ya hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Bugün itibariyle Kızılkaya Devlet Bahçeli Seyir Terası yolunun asfalt çalışması başlamıştır. Allah’ın izniyle asfaltlama işlemi yarın tamamlanacak. Seyir terasımızın eksik kalan tek yanı yoldu, o da artık Cumhur İttifakı'nın ve devletimizin desteğiyle tamamlanmış olacak. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler çalışmaya, Kızılkaya'm kazanmaya devam edecek.” ifadelerine yer verdi.
Devlet Bahçeli Seyir Terası, bölge halkının ve ziyaretçilerin gözdesi haline gelirken, bu asfalt yol çalışmasıyla birlikte ulaşım çok daha konforlu hale geldi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Okur
6 ay önce / 01.06.2025Nerenin cazibe merkeziymiş. Bunlar öilü yatırım. Kime ne faydası var.
Beğendim 1 | Beğenmedim 0 | Cevapla