BUCAK KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ'NDEN 2. DOSTLUK BULUŞMASI
Antalya Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bucaklılar ve dostlarını düzenledikleri etkinlikte bir araya getirdi.
Birincisini mart ayında gerçekleştirdikleri "Dostluk Buluşması " etkinliğinin ikincisini cumartesi akşamı Muratpaşa Belediyesi ASSİM Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde yaptılar.
Bucaklı mahalli sanatçılar Mehmet Şencan, Cafer Kaplan gecede sazları ve sözleriyle geceye katılan misafirleri coşturdu.
Sanatçılar hem Burdur'a hem de Anadolunun çeşitli yörelerine ait ezgileri seslendirdiler.
Dostluk Buluşmasına Bucaklılar dışında hemşehrim dernekleri başkanları da katıldı.
Selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Enver Yiğit Dostluk Buluşmalarına belirli periyotlar halinde devam edeceklerini belirterek, "Davete katılan hemşeri derneği başkanlarımıza , değerli hemşerilerimize ayrıca gecenin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum ." dedi.
Geceye katılan sanatçılara günün anısına plaket takdim edildi.
Plaketleri Burdurlular Derneği başkanı Mustafa Yamacı ve Mellililer Derneği başkanı Ercan Öztürk verdi.
GECEDE yönetim kurulu üyeleri Başkan Enver Yiğit'e doğum günü sürprizi yaptı.
Hazırlanan doğum günü pastasını üfleyerek kesen başkan Yiğit yapılan sürprizden mutlu olduğunu ifade etti.
Geceye katılan konuklara bucak salepi, çay ve pasta ikramı yapıldı.






Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)