Burdur / Bucak

Bucak'ta CHP Burdur Örgütleri ve İlçe Başkanları Buluşması

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığı binasında ilçe başkanları buluşma programı yapıldı.

Bucak'ta CHP Burdur Örgütleri ve İlçe Başkanları Buluşması

Burdur İl Başkanı Mehmet Cevni'nin Başkanlığında, CHP Bucak İlçe Başkanı Av.Ahmet Sedat Oktay'ın ev sahipliğinde Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığı binasında ilçe başkanları buluşma programı yapıldı. 
Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti buluşma sonrasında Kocaaliler Beldesinde vefat eden Merhume Hatice Ay'ın taziyesine katıldı. Heyet, Taziye sonrası İYİ Partili Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin GÖKÇE'ye makamında ziyarette bulundu.
CHP Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanı, Aynı Zamanda CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya GÜMÜŞ ve CHP Kadın Kolları Bucak İlçe Başkanı Tutku Ay Kocaaliler Karşıyaka Mahallesinde saha çalışması yaptı, esnaf ziyaretinde bulundu.
CHP Burdur Heyeti, Kocaaliler Beldesinden sonra sırasıyla Kayı Köyü, Kuyubaşı Köyü, Gündoğdu Beldesi, Karapınar Köyü ve son olarak Kızılkaya Beldesine ziyaretlerde bulunarak Bucak programını sonlandırdı.
Dört Aday Adayı Sahadaydı.

CHP Burdur Örgütleri Bucak Buluşmasına 11 İlçe Başkanı ile birlikte katılan Burdur İl Başkanı Mehmet CEVNİ'nin yanında Kadın Kolları Burdur İl Başkanı Zinet GEZER, Gençlik Kolları Burdur İl Başkanı Anıl GÜN de yer aldı.

CHP Burdur Heyeti, Milletvekili Aday Adayları ile de dikkat çekti

Milletvekili Aday Adaylığı ile gündeme gelen CHP Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanı Hülya GÜMÜŞ'ün hem Gençlik Kolları Başkanlığı görevi, hem de Milletvekili Aday Adaylığı süreci için iki yönlü bir çalışma yaptığı görüldü.

Program sonrasında NNC Haber'e konuşan CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, CHP Burdur Örgütleri Bucak Buluşmasına ilişkin; "Bucak İlçemizde gerçekleşen Burdur Örgütleri İlçe Başkanları Buluşması bizim için çok verimli oldu. İl Başkanımız Mehmet CEVNİ'yle uyumlu ve yoğun bir çalışmanın başlangıcını yaptık.
Bu başlangıçla bir bakıma seçim dönemi saha çalışmalarının provası da yapılmış oldu. CHP Bucak İlçe Başkanlığı olarak uzun süredir klasik siyaset normlarının dışında bir çalışma yöntemi ile sahadayız. Buluşma kapsamında sadece toplantı yapmadık. Kocaaliler, Kayı, Kuyubaşı, Gündoğdu, Karapınar ve Kızılkaya yerleşim yerlerinde 5 saat süreyle bir Saha Çalışması yaptık. Saha Çalışmalarımıza Milletvekili Aday Adaylıkları gündemde olan CHP Burdur İl Genel Meclis Üyesi Hakan AÇAR, CHP Geçmiş Dönem İl Başkanı Süleyman ERMAN, CHP Geçmiş Dönem İl Başkanı Osman GÖK, CHP Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanı Hülya GÜMÜŞ de katıldı.
Aday Adaylarımız saha çalışması yaparken birbirlerine yaptıkları jestlerle heyecanımızı ve mutluluğumuzu katladılar. Cumhuriyet Halk Partisi'nde iktidar umudunun ve morallerin ne kadar yüksek olduğunu da bu haliyle görmüş olduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu Çarpık Düzeni yok etmek için gün sayıyoruz.
Güzel günler yakın ve Biz Hazırız." Şeklinde açıklamada bulundu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Bölgesel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu
Bölgesel

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3 genç öğrenciye teslim etti. Detaylar haberimizde...

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret

Bucak Mahalle Muhtarları, Başkan Hülya Gümüş'ü ziyaret ederek ilçenin güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti
Bölgesel

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti

Burdur Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisini tebrik ziyaretine gelen Bucaklı muhtarları makamında konuk etti.