Burdur

Burdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seli

Burdur'da CHP aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Tanıtım toplantısı katılım yoğundu. Burdur Bucaklı tek kadın milletvekili adayı Hülya Gümüş'e yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Burdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı tarafından 28.dönem Burdur Milletvekili adaylarını tanıtmak için parti binasında basın toplantısı düzenlendi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, CHP Burdur İl Başkanı Mehmet Cevni, CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Anıl Gün ve CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş, Süleyman Erman konuşma yaptı.

CHP Burdur 2. Sıra Milletvekili Adayı Hülya Gümüş Neler Söyledi?

"Burdur'umuzun hak ettiği değeri görmesi için bu yola çıktım"

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş şöyle konuştu; "28.Yasama Dönemi için partimizin Burdur Milletvekili Adayı olarak huzurunuzdayım. Cumhuriyetin kadınlara getirdiği seçme ve seçilme hakkı sayesinde sizin karışınızda milletvekili adayı olma hakkını kazanan bir Türk kadını, bir Türk genci olarak ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu kutlu mücadelede birlikte yol aldığı silah arkadaşlarını huzurunuzda saygı sevgi ve minnetle anıyorum. Kadınların mecliste eşit temsili için, gençlerin kendi geleceklerinde söz sahibi olmaları için, Burdur'umuzun hak ettiği değeri görmesi için bu yola çıktım. Öncelikle çıktığım bu yolda beni destekleyen aileme, arkadaşlarıma, ailem dediğim bütün parti örgütüme, partili partisiz desteğini esirgemeyen tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederim. Bu aileye girdiğim ilk günden beri ilimizin her ilçesine giderek köy köy mahalle mahalle çalışmaya devam ettim. Ve bu süreçte halkımızla iç içe olarak onların sıkıntıları yakından gördüm.

Burdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seli

"Burdur'un ilk kadın milletvekilini gazi meclise göndermek için başlıyoruz"

Artık ülkemizin yaşadığı sıkıntıların hepsini, çözmek için başlıyoruz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı, yapmak için başlıyoruz. Cumhuriyetimize sahip çıkmak için başlıyoruz. Toplumun her kesiminin sesi olmak, bir olmak, beraber olmak, kucaklaşmak için başlıyoruz. Demokrasiye ve insan haklarına olan inancı, yeniden, yeşertmek için başlıyoruz. Liyakatli kadrolar için, torpilli mülakatlara, son vermek için başlıyoruz. Kadınların sesinin daha gür çıkması için, Kadına şiddeti önlemek, kadını, baş tacı, yapmak için başlıyoruz. Gençlerin isteklerine kulak vermek, gençliğin yanında olmak için başlıyoruz. Güzeller güzeli Burdur'umuzun dertlerine derman olmak başlıyoruz. İlimizi, 3 milletvekiliyle mecliste en iyi şekilde temsil etmek için başlıyoruz. Burdur'un ilk kadın milletvekilini gazi meclise göndermek için başlıyoruz. Kısacası geleceğimiz için başlıyoruz. Bu bayrağı bugüne kadar taşımız tüm milletvekillerimize emekleri için teşekkür ediyor, özellikle TBMM İdare Amiri, Burdur Milletvekilimiz Sayın Mehmet Göker'e Müstakbel Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı yol arkadaşlığında ve üstleneceği görevlerde üstün başarılar diliyor, Burdur'umuza ve Örgütümüze verdiği hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli ailem, size söz! milletvekili adayları olarak bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız. 15 Mayıs sabahı güzel bir güne uyanacağız! Hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım."

Yapılan konuşmaların ardından CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş, Süleyman Erman ve partililer kortej oluşturarak davul zurna eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Burdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seliBurdur CHP'den aday tanıtım toplantısı Hülya Gümüş'e sevgi seli

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Bölgesel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu
Bölgesel

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3 genç öğrenciye teslim etti. Detaylar haberimizde...

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret

Bucak Mahalle Muhtarları, Başkan Hülya Gümüş'ü ziyaret ederek ilçenin güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti
Bölgesel

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti

Burdur Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisini tebrik ziyaretine gelen Bucaklı muhtarları makamında konuk etti.