AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında, vatandaşlar battaniye, gıda ve kışlık kıyafetler getirdi.
Burdur'da vatandaşlar, kampanya duyurusu sonrasında Burdur İl Başkanlığı’na kucaklarında koliler ve battaniye çuvallarıyla geldi.
Buradaki gönüllülere teslim edilen gıda, giysi ve su gibi temel ihtiyaç malzemeleri, deprem bölgesine gönderilmeye hazır hale getirildi.
Ak Parti Burdur İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Deprem Yardım Kampanyamız için İl Başkanlığı binamıza yardımlar gelmeye başladı. Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimizin yardımıyla paketlenmeye başlandı. Allah yardımlarınızı kabul etsin.” ifadeleri kullanıldı.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)