Antalya / Kepez

Cemil Meriç Kitaplığı’na 1400 kitap daha bağışlandı

Kepez Belediyesinin halkın kullanımına kazandırdığı DokumaParkta oluşturduğu Cemil Meriç Kitaplığına Cengiz Kaya da şahsi kütüphanesindeki 1400den fazla kıymetli eseri bağışladı.

Cemil Meriç Kitaplığı’na 1400 kitap daha bağışlandı

Cemil Meriç Kitaplığına kitap bağışları sürüyor. Kepez Belediyesinin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan köhne trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı için başlattığı kitap kampanyasına Antalyalılardan destek yağıyor. Cengiz Kayada yıllardır şahsi kütüphanesinde biriktirdiği nadide eserleri Cemil Meriç Kitaplığına bağışladı. Kaya kütüphanesindeki 1400ün üzerindeki kitabı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye teslim etti. Belediyenin toplantı salonuna dizilen kitapları inceleyen Başkan Tütüncü Antalyalı kitap kurtları kampanyamıza kitap bağışında bulunmaya devam ediyorlar. Onların katkılarıyla çok müstesna bir koleksiyon oluşuyor bundan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. dedi.

KITAPLIKTA 10 BINLERCE KITAP YER ALACAK

Cengiz Kayanın da 1400den fazla kitabı Cemil Meriç Kitaplığına bağışladığını belirten Tütüncü Cemil bey hayatının uzunca bir döneminde aldığı okuduğu kütüphanesine yerleştirdiği üzerinde hatıralar biriktirdiği kitaplarını bizlerle paylaştı. Birçok alanda edebiyattan kişisel gelişime tarihten bir döneme damga vurmuş ansiklopedilere kadar birçok kitap bu koleksiyonun içinde mevcut. Bu koleksiyonla birlikte Cemil Meriç Kütüphanemizde Antalyalı kitap kurtlarına bir koleksiyon hazırlamanın güzel bir kütüphane oluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İnşallah on binlerce kitaptan oluşan güzel bir koleksiyonu kitap dostlarımızın destekleriyle şehrimize kazandıracağız. DokumaParka hayat veren çok önemli bir eseri daha hep birlikte vücuda getiriyoruz. Cengiz Kayaya kıymetli kitaplarını 7 gün 24 saat açık olacak kütüphanemize bağışladığı için çok teşekkür ederim. diye konuştu.

KEPEZE GÜZEL BIR KÜTÜPHANE

Şahsi kütüphanesinde bulunan 1400den fazla kitabı Cemil Meriç Kitaplığına bağışlayan Cengiz Kaya da duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kaya Bu kütüphane gençlerin yararlanabileceği güzel kitaplardan oluşan bir müze olacak. Çok seviniyorum. Çok teşekkürler. Başkanımıza da bu duyguyu bana yaşattığı için çok teşekkür ederim dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.