Denizli

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Basınla Buluştu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşma yapan Çavuşoğlu, “Basının özgürleştiği, kendi işlerini kendilerinin görebildiği bir sistem kurma hayalimiz var” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Basınla Buluştu

DENİZLİ (İHA) - Denizli Gazeteciler Cemiyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşma yapan Çavuşoğlu, “Basının özgürleştiği, kendi işlerini kendilerinin görebildiği bir sistem kurma hayalimiz var” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimini ağırladı. Boyacı ziyarette yaptığı konuşmada Denizli basınının 7 gün 24 saat halkı bilgilendirmek için çaba harcadığını belirterek, “Bundan sonra da sizinle uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çavuşoğlu ise, “Bundan sonraki süreçte; Denizli basınıyla mutlu, basının özgürleştiği, kendi işlerini kendilerinin görebildiği bir sistem kurma hayalimiz var. Bu anlamda da çok yol kat etmemiz gerekiyor. Bunu da beraber başaracağız. Ben her zaman söyledim. Dün de, bugün de, yarın da söyleyeceğim. Denizli’de en çok eleştirdiğiniz insan ben olmalıyım ki hem ben doğruyu bulmalıyım, hem hatalarımdan ders almalıyım. Beni alkışlamak üzerine bir sistem olmasın, istiyorum. Yazılı, görsel ve dijital olmak üzere tüm basın camiasına çağrımız bu. Nerede en ufak bir hatamız varsa, nerede bir yanlışımız varsa, biz istiyoruz ki basın bizi eleştirsin, biz istiyoruz ki basın özgür olsun” dedi.

Basının işini daha rahat ve huzurlu yapması için destek
Sadece Büyükşehir Belediyesinin haber bültenleri üzerinden değil emek harcanan bir sistem istediklerini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Tabi şartlarınız çok kolay değil, onun da farkındayız. Çalışma şartlarınız, ekonomik şartlar, bu işlerin yorgun hale getirilmesinde birçok etkisi var” ifadelerini kullandı.

Basının işini daha rahat, daha huzurlu yapması anlamında ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Ama birbirimize hükmetmeden herkesin kendi çalışma alanı içerisinde herkesin kendisini çalışabildiği bir sistem kuralım. O zaman biz de mutlu oluruz” diye konuştu

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkanı Hülya Gümüş, basınla buluştu! Hatıra fotoğrafı Hülya Gümüş'ten
Bölgesel

Başkanı Hülya Gümüş, basınla buluştu! Hatıra fotoğrafı Hülya Gümüş'ten

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 24 Temmuz Basın Bayramı'nda gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Gazetecilerin önerilerini dinleyen Başkan Gümüş, basının demokrasideki önemini vurguladı.

Manisa’da Basın Bayramı hayatını kaybeden gazeteciler adına lokma dağıtıldı
Bölgesel

Manisa’da Basın Bayramı hayatını kaybeden gazeteciler adına lokma dağıtıldı

Manisa Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında hayatını kaybeden gazeteciler için lokma hayrı düzenledi.

Başkan Adem Çelebi 24  Temmuz Gazeteciler Bayramı münasebetiyle basınla bir araya geldi
Bölgesel

Başkan Adem Çelebi 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı münasebetiyle basınla bir araya geldi

24 Temmuz Gazeteciler Bayramı münasebetiyle Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi bir grup gazeteci ile bir araya geldi.

Denizli Valisi Basın Bayramında basın mensuplarıyla buluştu
Bölgesel

Denizli Valisi Basın Bayramında basın mensuplarıyla buluştu

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve il protokolü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sungurlu'da gazeteciler adına fidan dikildi
Bölgesel

Sungurlu'da gazeteciler adına fidan dikildi

Sungurlu Belediyesi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri adına fidan dikti.

Vali Zorluoğlu, gazetecilerle istişare ve bulunmak için toplandı
Bölgesel

Vali Zorluoğlu, gazetecilerle istişare ve bulunmak için toplandı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda kentin sorunları ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler üzerine istişarelerde bulunmak ve tanışmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.