Dikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladı

Bucak'ta 32 yıldır kırtasiye sektöründe hizmet veren Nokta Kırtasiye, iş değişikliği nedeniyle kapılarını kapatıyor. Detaylar haberimizde...

Dikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladı

Bucak'ta 32 yıldır kırtasiye sektöründe hizmet veren Nokta Kırtasiye, iş değişikliği nedeniyle kapılarını kapatıyor. Nokta Kırtasiye sizlere son bir veda hediyesi sunuyor. Tüm ürünler yarı fiyatına sizi bekliyor...

Nokta Kırtasiye'de okul ve büro malzemeleri, oyuncaklar, çantalar, cüzdanlar, kemerler, zeka oyunları, elektronik ürünler, ufak ev aletleri, anaokulu ve okul öncesi eğitim malzemeleri, üniversite grafik tasarım bölümü malzemeleri, kitaplar, hikayeler, romanlar ve çok daha fazlasını yarı fiyatına bulabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın ve tüm ihtiyaçlarınızı Nokta Kırtasiye'den yarı fiyatına tamamlayın! Nokta Kırtasiye saat 11:00'a hizmet veriyor.

Adres: Cumhuriyet Caddesi No: 57 Pehlivan Park Restoran karşısı Burdur/Bucak

 

 Dikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladıDikkat Bucaklılar! Nokta Kırtasiye'de Her Şey Yarı Fiyatına! Veda indirimi başladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    GÜLDÜM
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BİM Aktüel Kataloğu 22-25 Temmuz! BİM'de neler var? BİM'de indirim var mı? BİM'e Elektrikli Bisiklet ve Scooter Geldi mi?
Yaşam

BİM Aktüel Kataloğu 22-25 Temmuz! BİM'de neler var? BİM'de indirim var mı? BİM'e Elektrikli Bisiklet ve Scooter Geldi mi?

BİM 22-25 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! BİM 22-25 Temmuz aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM'de indirim var mı? BİM'e Elektrikli Bisiklet ve Scooter Geldi mi? Ürünleri ve fiyatlarını hemen keşfedin!

Yeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bölgesel

Yeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Yeşilova Belediyesi'nin Halk Günleri kapsamında uyguladığı akaryakıt indirimi, büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Okan Kurd, vatandaşların yoğun ilgisi için teşekkür etti.

Bucak'ta en uygun fiyatlı kır düğünü! 20 bin liraya düğününüzü yapın
Tanıtım

Bucak'ta en uygun fiyatlı kır düğünü! 20 bin liraya düğününüzü yapın

Burdur Bucak'ta Gümüş Bahçe Kır Düğün Salonu ve Restoran açıldı! Hayalinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için Gümüş Bahçe'nin sunduğu eşsiz imkanlardan yararlanın. Kır düğününün keyfini doyasıya çıkarın. Açılışa özel kaçırılmayacak fırsat: Boş paket düğün seçeneği sadece 20.000 TL! Hemen rezervasyon yaptırın!

SPORIUM FitClub'dan 4. yıla özel kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın
Bölgesel

SPORIUM FitClub'dan 4. yıla özel kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın

SPORIUM FitClub 4. yaşını kutluyor ve bu özel kutlama kapsamında 6 ay üyelik alana 6 ay hediye üyelik veriyor! Bu kaçırılmayacak fırsatı kaçırmayın.

TÜRES'in çağrısı üye olmayanlar tarafından cevapsız bırakıldı
İş Dünyası

TÜRES'in çağrısı üye olmayanlar tarafından cevapsız bırakıldı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl'ün geçtiğimiz gün ‘Restoranların bütün menülerde yüzde 10 indirim yapması' konusundaki çağrısı İstanbul'daki TÜRES'e üye olmayan restoranlarda karşılık bulmadı.

Merinos Tuğra Halı'da dev kampanya! Bu fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Merinos Tuğra Halı'da dev kampanya! Bu fiyatlar kaçmaz

Burdur Bucak'ta halı ihtiyacınız mı var? Merinos Tuğra Halı, yepyeni ve dopdolu bir kampanyayla karşınızda! Bu kaçırılmayacak fırsatı kaçırmayın!