Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğünce hazırlanan gençlik merkezleri öğrenci buluşmaları Şemseddin Uçar Camii talebelerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim ve ilahiler ile başladı.
Yeni eğitim döneminin başlaması ile birlikte Diyanet gençlik merkezlerinde senelerdir hafta sonu akşamları devam eden program bu sene il müftüsü Muharrem Gül’ün açılışını yapmasıyla başlayıp Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Nizamettin Parlak’ın “Kıble Şehir Kudüs” başlığı altındaki konuşması ile devam etti.
İslam âleminin manevi ve tarihi hayatında daima merkezde olan Kudüs’ün sadece Filistin halkının değil özellikle bugünlerde her bir Müslümanın temel meselesi olduğunu çarpıcı misallerle izah eden il müftüsü Muharrem Gül ve Nizamettin Parlak’ın konuşmaları, programa katılan EBYÜ öğrencileri tarafından yoğun bir ilgi ile takip edildi.
Program, öğrencilerin sualleri ve konuşmacılara takdim ettiği hediyeler ile son bulurken, talebeler her cumartesi akşam gelenek haline gelen bu faaliyetten dolayı İl Müftülüğüne emeği geçen gençlik hizmetleri çalışanlarına, ikramlarından dolayı Erzincanlı hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)