Antalya / Kepez

Emekleriyle Kepez’i güzelleştiriyorlar

Kepez Belediye'sinin üç yatırımcı birimin çalışanları, her hafta aynı gün içerisinde beraber emek harcayarak bir mahalleyi güzelleştiriyor. Detaylar haberimizde...

Emekleriyle Kepez’i güzelleştiriyorlar

Kepez Belediye'sinin üç yatırımcı birimin çalışanları, her hafta aynı gün içerisinde beraber emek harcayarak bir mahalleyi güzelleştiriyor.
Kepez Belediyesi, yatırım planlamasında yer alan işlerin yapımını sürdürürken, haftanın bir günü de üç yatırımcı birimle bir mahallenin eksikliklerini gideriyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün başlattığı ‘değişim ve dönüşüm’ projesi kapsamında her hafta bir mahallede; temizlik, fen işleri ve yeşil alan çalışması yapılıyor. Üç müdürlüğünün emekçileri, birim müdürlerinin koordinasyonunda, aynı bölgede ve aynı zamanda çalışarak, mahallenin ortak sosyal yaşam alanlarını konforlu hale getiriyor.


GAZİ’NİN EN ÖNEMLİ PARKI YENİLENDİ


Kepez emekçileri, bu hafta da Gazi Mahallesi’ni güzelleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde bulunan 6914 metrekare büyüklüğündeki parkta tadilat çalışması gerçekleştirdi.
Onlarca çalışan, parkın zarar gören oturma mobilyalarını, oyun alanlarını tamir etti, yeşil alanların bakımını yaptı. Tamir edilemez durumda olan piknik masaları, banklar ve çöp kutuları kaldırıldı ve yerlerine yenileri konuldu. Kamelya, yürüyüş alanları, çocuk parkı ile açık hava spor aletlerinin zarar gören bölümleri onarıldı. Uzayan çimler biçilirken, ağaçların tehlike oluşturan dalları kesildi. Yürüyüş alanlarındaki kilit taşları ile parkın sınırını belirleyen bordür taşlar tamir edildi. Bakım ve onarımla yeşil alan, güvenli ve konforlu bir kimliğe kavuşturuldu.


YOLLARIN BAKIMI YAPILDI VE TEMİZLENDİ


Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ise Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi ile 6576 ve 6581 sokaklarda yolların silinen yol çizgilerini yenilerken, bordür taşlarını da kırmızı ve beyaz renklerle boyadı. Kaldırım ve yolların bozulan bölümleri tamir edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise su arasözü ve süpürge aracı bölgedeki sokak ve caddelerde temizlik çalışması yaptı.


KOL KOLA, GÖNÜL GÖNÜLE KEPEZ’E HİZMET EDİYORUZ


Başkan Mesut Kocagöz de, üç yatırımcı birim emekçilerinin, ilçede başlattıkları değişim ve dönüşüm projesini mahallelerde başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.
Çalışanlarımızla, şehirle kocaman bir aileyiz, diyen Başkan Kocagöz, açıklamasında şunları kaydetti: “Yol arkadaşlarım da, şehrini evi gibi seviyor ve ailesi gibi sahipleniyor. Bu bağlılık duygusunu da yaptıkları işlerde görüyoruz. Sevgiyle, emekleriyle Kepez’i güvenli, konforlu ve modern bir yuva haline getiriyorlar. Hepsinin emeğine sağlık. Kepez’imizi, Antalya’mızın vitrini yapma hedefimize emekleriyle ciddi katkı sağladıkları için yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızla, bürokratlarımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, hemşehrilerimizle ve şehrimizle kocaman bir aileyiz. Kol kola, gönül gönüle vererek; şehrimizi güzelleştirmeye, sorunları çözmeye, projeler üretmeye ve insanımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.