Burdur

English Star Cambrige Dil Okulu Artık Burdur'da

English Star Cambrige Dil Okulları 1 Eylül’den itibaren Burdur’da hizmet vermeye başladı.

English Star Cambrige  Dil Okulu Artık Burdur'da

English Star Cambrige Dil Okulları
1 Eylül’den itibaren Burdur’da hizmet vermeye başladı.
Cambrige Artık Burdur'da
Değişen ve gelişen dünyada İngilizce artık bir artı değil, herkesin standart bir ihtiyacı haline geldi. Küresel ekonomi ve eğitim yaşamında öğrencisinden öğretmenine, esnafından yöneticisine birçok insanın eksikliğini çektiği yabancı dil sorununa Burdur’daki çözüm adresi Cambridge Assessment English sistemiyle eğitim ve sınavlarını gerçekleştiren English Star Yabancı Dil Kursları 1 Eylül 2023’ten itibaren kayıtlara başladı. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite ve akademik planları olanlar, her alanda dünyada her yerde geçerli bir sertifikayı Cambrige Sınav Hazırlık Merkezi haline gelen English Star Cambrige Dil Okulu'ndan alabilme imkanı ! Üstelik ilk sınav ise 9 Haziran 2024’te!
Cambridge Assessment English sınavları, İngilizce konuşulan her yerde her yaş grubunda okullar, üniversiteler, özel sektör ve kamu sektörü tarafından tanınır ve kabul görmektedir. Kısacası tüm dünyada kabul görmektedir. Bu sınavlarda başarılı olduğunuzda, İngilizcenizin seviyesini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifikaya da sahip olursunuz.
Daha iyi iş bulabilmeniz, ticaretini arttırabilmeniz, uluslararası eğitim ve iş fırsatı yakalayabilmeniz için tüm koşullar hazır. Biz gücümüzü milyonlarca insanın İngilizce öğrenmesine ve yeteneklerini tüm dünyaya kanıtlamasına yardımcı olan Cambridge Assessment English’ten siz ise English Star Yabancı Dil Kurslarından alacaksınız.
Deneyimli Eğitim Kadrosu
2019 Yılından bu yana deneyimli eğitmenlerimiz, kaliteli materyallerimiz, takviye özel derslerimiz, düzenli takip sistemimizle sayısız bireysel kursiyer ve kurumsal firma çalışanlarına eğitim verdik, çok sayıda lise öğrencisini YDT’ye ve çok sayıda üniversite öğrencisini YDS’ye hazırladık ve hepsinin başarısına ortak olduk.
İngilizce'yi ister dünya vatandaşı olmak, ister eğitim hayatınız için, ister kariyeriniz için öğrenmek isteyin, English Star Yabancı Dil Kurslarında herkesin beklentilerine uygun olacak bir kurs bulabilirsiniz.
4 yaş ve üzeri herkese İngilizce Eğitim
Küçük yaştaki öğrencileri ise motive etmek ve özgüvenlerini adım adım yükseltmek için tasarlanmış eğitim modelimiz ile 4 yaş ve üzeri öğrenciler için, gerçek yaşamda kullanılan pratik dil becerilerini kazanarak, her çocuğun kendi başarısını ödüllendiren bir sertifika aldığı, eğlenceli ve renkli sınav materyalleri ile eğitimler verilmektedir.
Tüm dünyada geçerli olan Cambridge sınavlarının çocuklar için, A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers olarak gençler ve yetişkinlerde ise A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools and B2 First for Schools ve IELTS olarak 9 Haziran 2024’te Burdur English Star’da gerçekleştirilecektir. Ayrıca liselerin yabancı dil bölümlerinde okuyan, İngilizce öğretmenliği hedefleyen gençler için YDT Sınav Hazırlık kayıtlarımız 15 Ekim 2023’e kadar devam edecek, akademik yükselme isteyenler için de dil başarısını hedefleyenlerin hazırlanması gereken YOKDİL-YDS Sınav Hazırlık kayıtları ise 15 Ekim 2023’e kadar devam edecektir.

 

English Star Cambrige  Dil Okulu Artık Burdur'da

English Star Cambrige  Dil Okulu Artık Burdur'da

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 11
    BEĞENDİM
  • 10
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yabancı öğretim görevlilerinden İngilizce dersi
Bölgesel

Yabancı öğretim görevlilerinden İngilizce dersi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile BTSO Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi’ne Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından lisedeki hazırlık sınıfı öğrencilerine “Yabancı uyruklu eğitmenler ile etkileşim ve iletişim” konulu eğitim düzenlendi.

Sarıgöl'de Scores in Kahoot yarışmasının kazananları belli oldu
Etkinlik

Sarıgöl'de Scores in Kahoot yarışmasının kazananları belli oldu

Manisa'da Milli Eğitim Projeleri arasında bulunan 'Her Yerde İngilizce' projesi kapsamında düzenlenen Manisa Scores in Kahoot yarışması Sarıgöl'deki ortaokulların 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapılarak ilçe birincileri belirlendi.

Kartepe Teleferik Projesi İçin İngilizce Eğitim: Operatörler Turistlere Daha İyi Hizmet Verecek
Yaşam

Kartepe Teleferik Projesi İçin İngilizce Eğitim: Operatörler Turistlere Daha İyi Hizmet Verecek

İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü aynı anda izleme imkanı sunan teleferikte çalışacak operatörler 2 haftalık mesleki İngilizce eğitimi aldı.

Burdur'da İngilizce Öğretmenlerine Farklı Bakış Açısı: Danimarkalı Uzmandan Eğitim
Bölgesel

Burdur'da İngilizce Öğretmenlerine Farklı Bakış Açısı: Danimarkalı Uzmandan Eğitim

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erasmus+ kapsamında Danimarkalı uzman Jesper Pinderup'u ağırladı. Pinderup, "Danimarka Eğitim Sistemi ve Danimarka'da İngilizce Eğitim Yöntemleri ile İngilizce Öğretiminde Kapsayıcılık" konulu sunumuyla 156 İngilizce öğretmenine farklı bakış açısı kazandırdı.

Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı vatandaşı geliştirmeye devam ediyor
Yaşam

Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı vatandaşı geliştirmeye devam ediyor

Merkezefendi Belediyesi, 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için ücretsiz vereceği A1 seviye İngilizce kurs başvuruları devam ediyor.

İngilizce kurs kayıtları başladı
Yaşam

İngilizce kurs kayıtları başladı

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) liselilere yönelik İngilizce kurs kayıtları başladı.