Antalya / Kepez

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

Kepez Belediyesi, Düden Çayı ile protokol yolu Gazi Bulvarı’na komşu olan Göksu Mahallesi’nin altyapı çalışması tamamlanan caddelerini sıcak asfalt hizmetiyle güzelleştiriyor.

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

Kepez Belediyesi, Düden Çayı ile protokol yolu Gazi Bulvarı’na komşu olan Göksu Mahallesi’nin altyapı çalışması tamamlanan caddelerini sıcak asfalt hizmetiyle güzelleştiriyor. Farabi Caddesi’nden sonra İbn-i Sina Caddesi de sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek, imara uygun konut yapımını başlattığı Göksu Mahallesi’nde, açtığı caddeleri de bölgenin değişimine uygun hale getiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açılan ve altyapı yatırımları tamamlanan yollar, sıcak asfalt hizmetiyle buluşturuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Göksu Mahallesi’nde yatırım programına aldığı cadde ve sokakların sıcak asfalt ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

Göksu’nun yeni açılan caddeleri asfaltlanıyor

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Farabi Caddesi’nin yağmur suyu drenaj kanalı ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması çalışmaları neticesinde bozulan asfaltı yenilenmişti. Genişliği 30 metre olan Farabi Caddesi ile 6849 ve 6850 sokaklarda, toplam 18 bin m2 yola 3 bin 500 ton sıcak asfalt serilmişti.

Fen İşleri Müdürlüğü, DSİ su kanalının yanından geçen ve genişliğini 18 metreye çıkardığı İbn-i Sina Caddesi’ni sıcak asfalt konforuyla buluşturdu.

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

İbn-i Sina Caddesi’ne sıcak asfalt konforu

Altınova Caddesi ile Süphi Türel Caddesi arasında ulaşımı sağlayan 2 bin 200 metre uzunluğundaki yolun ekonomik ömrünü tamamlayan asfaltı, freze iş makinesiyle kaldırıldı. Daha sonra iş makineleriyle filler malzemesi serilerek, yolun tesviyesi yapıldı ve zemini oluşturuldu.

Bu çalışmayla cadde, sıcak asfalt serilmesine hazır hale getirildi. Finişer makinesiyle, alt yapısı tamamlanan caddeye 8 santimetre kalınlığında 5 bin ton sıcak asfalt serildi. Toplamda 27 bin metrekare büyüklüğünde bir alan asfaltlandı. Böylelikle Göksu Mahallesi’nde, kısa bir süre içerisinde 8 bin 500 ton sıcak asfalt hizmeti gerçekleştirilmiş oldu.

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

Mahallede asfalt hizmeti devam edecek

Elektrik iletim hatlarının yer altına alındığı İbn-i Sina Caddesi’nde, önceki yıllarda beton kaldırım çalışması da yapılmıştı. Doğu tarafında DSİ Su kanalı bulunan İbn-i Sina Caddesi, aydınlatma direkleri, beton kaldırımı ve sıcak asfalt zeminiyle modern bir şehir yolu kimliğine kavuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü, Göksu Mahallesinde ihtiyaç olan sokaklarda yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

Göksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmetiGöksu’ya 8 bin 500 ton asfalt hizmeti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.