Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar-Çameli yolu üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Antalya Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlan ile birlikte sahaya çıkan Sertbaş, projenin geldiği son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Sertbaş, yaptığı açıklamada, bu önemli projenin hızlı bir şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Sertbaş, yol projesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek şunları söyledi:
"Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a ve Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’a, Ulaştırma Bakanımız Sn. Abdülkadir Uraloğlu’na, milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Sn. Mustafa Oğuz’a, önceki dönem milletvekilimiz Sn. Bayram Özçelik’e ve İl Başkanımız Sn. Mustafa Özboyacı’ya teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca, Bölge Müdürümüz Hasan Sarıoğlan’a, önceki dönem ilçe başkanım Sn. Mevlüt Erdem’e ve emeği geçen herkese şükranlarımı iletiyorum."
Gölhisar-Çameli yolunun ilçenin gelişimi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Sertbaş, bu projenin tamamlanmasıyla Gölhisar’ın daha ulaşılabilir ve gelişmiş bir bölge olacağını vurguladı.
Başkan Sertbaş, açıklamasını şu sözlerle noktaladı:
"Gelişen ve büyüyen bir Gölhisar için çalışıyoruz. Huzur şehri Gölhisar’ı, herkesin yaşamak isteyeceği bir şehir haline getirmek bizim öncelikli hedefimizdir. Çünkü Gölhisar bizim sevdamızdır."









Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)