Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gölhisar İlçe Emniyet ekipleri tarafından sahte ve kaçak alkol ticaretine yönelik çalışma yapıldı. 28 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek istendiği değerlendirilen kaçak ürünler tespit edildi.
Yapılan aramalarda, kaçak imal edildiği değerlendirilen 402 litre şarap olduğu nitelendirilen sıvı ele geçirildi. Bunun yanı sıra 446 adet doldurulmaya hazır boş şişe ile 402 adet mantar kapak da ekipler tarafından kontrol altına alındı.
Ele geçirilen malzemelerin, sahte alkol üretimi ve satışında kullanılmak üzere hazırlandığı tespit edildi. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen Z.Ü. ve D.E. isimli iki şüpheli yakalandı.
Şüpheli şahıslar hakkında, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçu kapsamında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)