Antalya'nın Kepez İlçesi Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde yapımı süren yolun güzergâhında kalan ve babasının diktiği 22 zeytin ağacını bağışlayan Adil Hoda'nın ricasını yerine getirdi.
Tütüncü, yaptığı açıklamada, Adil Hoda'nın 22 zeytin ağacından birinin belediyenin bahçesine dikilmesi şartıyla bağış yaptığını belirterek, "Bu ricayı, 80 yaşındaki zeytin ağacını bahçemize dikerek, yerine getirdik. Adil Hoda amcamızı, bu duyarlılığından dolayı kutluyorum. Zeytin ağacı, hem doğal hem de kültürel mirasımızdır. Bu ağaçları korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir." dedi.
Tütüncü, Adil Hoda'nın bağışladığı zeytin ağacının, belediyenin bahçesinde özel bir alanda koruma altına alınacağını söyledi.
Adil Hoda ise, ağaç bağışında bulunmasının kendisi için önemli olduğunu belirterek, " Bu ağaçlar, bizim ailemizin bir parçası. Bu ağaçların korunması ve yaşatılması için belediyemize bağışladım. Bu ağaçlardan birinin belediyenin bahçesinde dikildiğini görmek beni çok mutlu etti." diye konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)