Antalya'daki yabancı ülke derneklerinin katılımıyla düzenlenen Kepez Dostluk Turnuvası'nın voleybol ayağına katılan tüm takımlara şampiyonluk kupası verildi
Antalya'daki İran, Azerbaycan ve Kırgızistan hemşeri derneklerinin Kepez Belediyesi'nden talebi üzerine düzenlenen Kepez Dostluk Turnuvası'nın voleybol ayağında, katılan tüm takımlara şampiyonluk kupası verildi. Turgut Özal Spor Salonu'nda 2 gün süren voleybol maçlarında, 4 takım birbiriyle maç yaptı. Türkiye'yi Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Antalya Şubesi'nin temsil ettiği maçların hakemliğini, Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün voleybol antrenörleri üstlendi.
Karşılaşmaları bitince tribüne çekilen takımlar, oynayan rakip takımlara tezahürat yaptı. Kırgızistan'ın halk dansları ekibinin renklendirdiği turnuvanın finaline katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul ve kulüp başkanı Hakan Çatal, ödül töreninde tüm amatör sporculara madalya ve kupalarını takdim etti. Katılan tüm takımları şampiyon ilan eden Başkan Tütüncü, "Kazanan yükselen ve yücelen hemşerilik ruhumuz oldu. Bu turnuvada dostluk kazandı" dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)